Burn Fat 500 ml, L-Carnitina

Burn Fat 500 ml,  L-Carnitina
Pret: 150.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Control greutate
Furnizor: STC Nutrition, Control greutate
Cod produs: 02BUL04
Descriere:

Supliment alimentar pe bază de L-Carnitină, guarana, inozitol, vitamine, minerale cu aromă de Cola

Flacon 500 ml

 

Ajută la conturarea masei musculare, coroborat cu măsuri dietetice şi antrenament adecvat. Se recomandă utilizarea în asociere cu Burn Fat gel, care acționează complementar.

Produs special conceput din : L-Carnitină, (Carnipure™), extracte standardizate din Guarana (cafeină), cacao (cafeină şi teobromină), Grapefruit (naringină), Cola (cafeină) vitamine (B1,B6, C) colină şi inozitol.

 

Acțiuni :

-  Cola şi Guarana ajută la menținerea greutății corporale normale, stimulează metabolismul grăsimilor şi termogeneza, ajută la definirea masei musculare

-  Crețuşcă şi Pirul care ajută la drenarea lichidelor corporale

-  vitamine în cantități semnificative: B1, B6 şi C, care contribuie la susținerea metabolismului energetic

-  Colina şi inozitolul participă la metabolismul lipidelor


Sfaturi de utilizare: A se agita bine înainte de utilizare; câte 3 linguri pe zi ( 45ml), diluat într-un pahar de apă, de preferință dimineața sau înainte de antrenament.

 

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă cure de 10 zile.

 

Produsul poate fi utilizat de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani.


Precauții:
A nu se lăsa la indemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul originar, la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de surse de căldură.
A se conserva de preferință la frigider după deschidere, şi a se consuma în maxim 30 de zile de la deschidere. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se consuma, de preferință, înainte de sfârşitul lunii menționate pe ambalaj.


Ingrediente:
Apă purificată, fibre de Acacia (Acacia senegal), L-carnitine tartrat (Carnipure, 100% L-carnitina), extract apos de plante, incluzând: cafea verde (coffea robusta) standardizat în acid clorogenic, Grapefruit (Citrus paradisi) standardizat în naringină
Guarana (Paulinia cupana) standardizat în cafeină, Kola (Cola nitida) standardizat în cafeină
Crețuşcă (Spirae ulmaria), Pir (Agropyrum repens) (în baza de maltodextrină, dioxid de siliciu) colorant natural : caramel, aromă de Cola (în baza de triacetină, tocoferol) conservanți : benzoat de sodiu şi sorbat de potasiu, vitamina C, corector de aciditate : acid citric, citrat de colină, inozitol, vitamina B6, vitamina B1, îndulcitor: acesulfam de potasiu

 

Informatii nutriționale medii per 3 linguri/45 ml:

Compex Burn-Fat™ 500, drenant şi stimulant al metabolismului energetic 182,5 mg
Incluzând
Guarana (Paullinia cupana) 25 mg
Cola (Cola nitida) 25 mg
Crețuşcă (Spiraea ulmaria) 25 mg
Pir (Agropyrum repens) 25 mg
Vitamina B1 1,1 mg (100 % DZR)
Vitamina B6 1,4 mg (100 % DZR)
Vitamina C 80 mg (100 % DZR)
L-carnitine tartrat (Carnipure, 100% L-carnitina) 300 mg
Extract de Grapefruit (Citrus paradisi) standardizat în naringină 25 mg
Extract de Cafea verde (coffea robusta) standardizat în acid clorogenic 25 mg
Colină citrat 25 mg
Inozitol 25 mg
Fibre de Acacia (Acacia senegal) 6,3 g

 

*DZR doza zilnică recomandată cf. Directivei 2008/100/EC.
3 linguri per porție, 11 porții/flacon

 

 

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța


Notificare SNPMAPS, nr AA 7720/2014

Deținător notificare si distribuitor: Rovatech-Impex, SRL, Brașov, Strada Livada Vulturului nr10, ap. 21, Jud. Brașov, tel/fax: 0268 320110


Produsele din gama STC sunt fabricate cu ajutorul tehnologiilor avansate, in Franța şi Europa, pornind de la cele mai bune ingrediente şi materii prime existente, care au o trasabilitate perfecta. Ingredientele active sunt combinate de manieră sinergică pentru a obține efectul dorit, şi au o bună biodisponibilitate. Nu conțin substanțe dopante, şi fiecare lot de fabricație este certificat conform normei AFNOR NF V94-001 pentru a putea fi utilizate de sportivii de performanță.


Produsele STC Nutrition sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.


L-carnitina, guarana, colina, inozitol, STC Nutrition Burn Fat 500ml

 
 
 
 
 


Maraton Forte

Maraton Forte

Pret: 180.00 RON
Detalii
 
 
 
Vital A 90 tablete

Vital A 90 tablete

Pret: 93.90 RON
 
 
ANTIHIPERTENSIV

ANTIHIPERTENSIV

Pret: 20.00 RON
Detalii
 
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.