Burn Fat gel 200 ml

Burn Fat gel 200 ml
Pret: 79.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Control greutate
Furnizor: STC Nutrition, Control greutate
Cod produs: 03BUG04
Descriere:

Produs special formulat pentru definirea şi sculptarea masei musculare, abodmen, pectorali. Activează sudorația.


Pentru a obține un maxim de eficacitate, se recomandă utilizarea în combinație cu Burn Fat ®capsule sau Burn Fat ® 500.


Sfaturi de utilizare: A se aplica pe zonele de interes înaite de antrenament pentru a stimula sudorația, sau 1 dată/ zi, după duş pentru definirea masei musculare. A se utiliza în mod regulat pentru o eficacitate optimă. Pătrunde rapid, nu este lipicios, nu are textură grasă, nu pătează.


Recomandări:
Numai pentru ux extern.
A nu se păstra la îndemâna și la vederea copiilor.
A se păstra la adăpost de căldură şi de umiditate.
A se utiliza de preferință înaintea datei de expirare înscrisă pe ambalaj.
Conține substanțe termoactive, care pot avea ca efect înroşirea pielii, în funcție de sensibilitatea individuală.
Nu aplicați produsul pe zone cu leziuni sau pe mucoase.


Ingrediente:

Apă, alcool denaturat, cafeină, extract de iederă (Hedera Helix), (apă, glicerină, extract de frunze de iederă/Hedera Helix, potasiu sorbat, benzoat de sodiu, acid citric) extract de Guarana (Paullinia Cupana) (apă, glicerină, extract din semințe de Guarana/(Paullinia Cupana, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, acid citric) extract de fucus (Fucus vesiculosus) (apă, glicerină, extract de fucus / Fucus vesiculosus, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, acid citric) extract de Ardei-iute (Capsicum annuum) (apă, glicerină, extract din fructe de Ardei-iute /Capsicum anuum, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, acid citric), carbomer, PPG-1, PEG-9, lauryl glycol eter, parfum, benzyl alcohol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, triethanolamine, tea-hydroiodide, methil nicotinate, CI 14700, CI 19140, CI 19410-CI 16255-CI 28440-linalool-limonene-buthylphenyl methylpropional

 

 

Total principii active 33.75%
Extracte de plante 660 mg
Iederă (Hedera Helix)
Guarana (Paullinia Cupana)
Ardei-iute (Capsicum annuum)
Fucus (Fucus vesiculosus)
Cafeină 3%

Volum net: 200 ml


Produsele din gama STC sunt fabricate cu ajutorul tehnologiilor avansate, in Franța şi Europa, pornind de la cele mai bune ingrediente şi materii prime existente, care au o trasabilitate perfecta.


Ingredientele active sunt combinate de manieră sinergică pentru a obține efectul dorit, şi au o bună biodisponibilitate. Nu conțin substanțe dopante, şi fiecare lot de fabricație este certificat conform normei AFNOR NF V94-001 pentru a putea fi utilizate de sportivii de performanță


Producător: Laboratoires Ineldea, Franța
Distribuitor: Rovatech-Impex, SRL, Brașov, Strada Livada Vulturului nr. 10, ap. 21, Jud. Brașov, tel/fax: 0268 320110 

 

Produsele STC Nutrition sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.

 
 
 
 
 


Zinc 100

Zinc 100

Pret: 30.00 RON
 
 
ANTIHIPERTENSIV

ANTIHIPERTENSIV

Pret: 20.00 RON
Detalii
 
 
 
Beef Mass 1200g

Beef Mass 1200g

Pret: 58.00 RON
 
 
Liquid Chlorophyll,473 ml
 
ARTROMOBIL

ARTROMOBIL

Pret: 40.00 RON
Detalii
 
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.