Hydroxyblast

Hydroxyblast
Pret: 120.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Control greutate
Furnizor: STC Nutrition, Control greutate
Cod produs: 01HYD05
Descriere:

Supliment alimentar pe bază de plante, ajută la modelarea corporală, la arderea grasimilor, moderarea apetitului.


Flacon 120 capsule, greutate netă e 63,72g


Special conceput pornind de la ingrediente active, recunoscute pentru efectul lor sinergic.


Acțiuni :
- Sinetrol, ingredient patentat 100% de origine naturală, având un profil unic, bogat în polifenoli (www.sinetrol.com)
- Extracte de Ardei-iute şi Ceai verde, care ajută la menținerea greutății corporale (complementar cu masurile dietetice), participând la metabolizarea grăsimilor și favorizând degradarea lor pentru producerea de energie (termogeneza)
- Gymnema, care ajută la controlul apetitului, în special pentru dulciuri
- Extracte de Crețuşcă şi Ceai-verde, care stimulează eliminerea pe cale renală a excesului de apă
- Colina, care participă la metabolismul grăsimilor şi şi Cromul, care contribuie la metabolismul normal al macronutrienților şi la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge

 

Sfaturi de utilizare: câte 2 capsule dimineața şi 2 capsule la prânz , de preferință la masa şi cu un pahar de apă. Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă cure de 30 zile


Produsul poate fi utilizat de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani.


Precauții:
A nu se lăsa la indemana și la vederea copiilor mici.
A se păstra în ambalajul originar, la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de surse de căldură.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Cereți sfatul medicului sau farmacistului în cazul consumului simultan de medicamente sau alte produse pe bază de ceai verde.
A se consuma, de preferință, înainte de sfârşitul lunii menționate pe ambalaj.


Ingrediente:
SInetrol®( formulă brevetată conținând extracte de Portocal dulce (Citrus sinensis), Grapefruit (Citrus paradisi) şi Guarana (Paullinia cupana) standardizat la 90% polifenoli ; extract din fructe de Ardei-iute (Capsicum annuum) (în bază de gumă arabică, maltodextrină, dioxid de siliciu, propilenglicol) extract din frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) (standardizat la 30% polifenoli; capsulă (gelatină, oxid de fier, dioxid de titan) pulbere din frunze de Gymnema sylvestris, pulbere din fructe de Guarana( Paullinia cupana), pulbere din părți aeriene de Crețuşcă (Spiraea ulmaria); citrat de colină, inozitol, stearat de magneziu (agent antiaglomerant), clorură de crom

 

SInetrol® 900 mg
furnizând polifenoli 810 mg
Extract de Ardei iute (Capsicum annuum) 160 mg
Gymnema (Gymnema sylvestris) 140 mg
Extract de Ceai verde (Camellia sinensis) 100 mg
furnizând polifenoli 30 mg
Guarana (Paullinia cupana) 100 mg
Crețuşcă (Spiraea ulmaria) 100 mg
Inozitol 100 mg
Citrat de colină 100 mg
Crom 20 μg (50% DZR)

Informatii nutriționale medii per 4 capsule *DZR doza zilnică recomandată cf. Directivei 2008/100/EC.

 


Producător: Laboratoires Ineldea, Franța
Deținător notificare si distribuitor: Rovatech-Impex, SRL, Brașov, Strada Livada Vulturului nr10, ap. 21, Jud. Brașov, tel/fax: 0268 320110
Notificare SNPMAPS, nr AA 7617/2014


Produsele din gama STc sunt fabricate cu ajutorul tehnologiilor avansate, in Franța şi Europa, pornind de la cele mai bune ingrediente şi materii prime existente, care au o trasabilitate perfecta. Ingredientele active sunt combinate de manieră sinergică pentru a obține efectul dorit, şi au o bună biodisponibilitate. Nu conțin substanțe dopante, şi fiecare lot de fabricație este certificat conform normei AFNOR NF V94-001 pentru a putea fi utilizate de sportivii de performanță.


Produsele STC Nutrition sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.

 

 
 
 
 
 


C 1000 (100 tablete)

C 1000 (100 tablete)

Pret: 84.19 RON
 
 
NONI HAWAII

NONI HAWAII

Pret: 90.00 RON
Detalii
 
 
 
Carnitine Plus

Carnitine Plus

Pret: 43.00 RON
 
 
Krea-Drive PH 11,5

Krea-Drive PH 11,5

Pret: 44.00 RON
 
 
ZMA&Tribulus

ZMA&Tribulus

Pret: 51.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.