Premium CLA+ Guarana

Premium CLA+ Guarana
Pret: 135.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Control greutate
Furnizor: STC Nutrition, Control greutate
Cod produs: -
Descriere:

Supliment alimentar pe bază de guarana, ceai verde şi acid linoleic conjugat (CLA) care ajută la control greutate corporala, la modelarea corporală, la arderea grăsimilor şi la definirea siluetei


Flacon 90 capsule, greutate netă : e 77,8g


Produs special conceput din acid linoleic conjugat (CLA, Clarinol™) ) extract de guarana şi ceai-verde, ce acționează sinergic pentru modelarea corporală.

Acțiuni :
Extractele de Guarana şi de Ceai-verde ajută la menținerea greutății corporale normale, coroborat cu măsuri dietetice şi antrenament adecvat.
Participă la metabolismul grăsimilor, favorizează termogeneza şi ajută astfel la eliminarea surplusului de greutate şi la definirea siluetei.


Sfaturi de utilizare: 3-6 capsule pe zi, în două prize, dimineața şi la prânz , de preferință înainte de masa şi cu un pahar de apă. Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă cure de 15-30 zile

 

Produsele din gama STC sunt fabricate cu ajutorul tehnologiilor avansate, in Franța şi Europa, pornind de la cele mai bune ingrediente şi materii prime existente, care au o trasabilitate perfecta. Ingredientele active sunt combinate de manieră sinergică pentru a obține efectul dorit, şi au o bună biodisponibilitate. Nu conțin substanțe dopante, şi fiecare lot de fabricație este certificat conform normei AFNOR NF V94-001 pentru a putea fi utilizate de sportivii de performanță


Produsele STC Nutrition sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001. 

 
 
 
 
 


Spirulina Max 60 tablete
 
Amino 12500

Amino 12500

Pret: 37.00 RON
 
 
Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
Infant Formula

Infant Formula

Pret: 61.05 RON
 
 
Panax Ginseng 100 tablete
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.