Exfoliant bio pentru ten Effiderm, efect luminos, dermo-echilibrant, cu extract de Lupin Alb si Inca Inchi

Exfoliant bio pentru ten Effiderm, efect luminos, dermo-echilibrant, cu extract de Lupin Alb si Inca Inchi
Pret: 69.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Effiderm
Cod produs: -
Descriere:

Exfoliant bio pentru ten Effiderm, efect luminos, dermo-echilibrant, cu extract de Lupin Alb si Inca Inchi

 

Exfoliant bio cu efect luminos, dermo-echilibrant, elimină cu delicatețe celulele moarte din epiderm reactivează sinteza naturală de colagen efect anti-oxidant și anti-aging

 

Tenul este uniform şi luminos, pielea suplă şi tonică

 

Ambalaj inovant airless

 

Descriere produs 

 

Flacon airless 50ml

 

Produsele Effiderm sunt cosmetice biologice inovante, bazate pe ingrediente active naturale concentrate, cu efect dermo-echilibrant, care susțin capacitatea de regenerare a pielii, restaurează echilibrul metabolic, ajută la protecția împotriva agresiunilor mediului, respectând totodată ritmurile biologice.

 

Extractul de Lupin Alb este un ingredient vegetal revoluționar, bogat în oligozaharide şi peptide glutaminate, ce contribuie la regenerarea pielii şi menține hidratarea acesteia.

 

Exfoliantul bio cu efect luminos, dermo-echilibrant, asigură un gomaj delicat al straturilor superficiale din epiderm şi elimină cu delicatețe celulele moarte.

 

Re-activează sinteza naturală de colagen.

 

După aplicare pielea redevine suplă, tonică, iar tenul este neted şi luminos.

 

Tratament dermo-echilibrant, produs certificat de Ecocert cosmebio.

 
 
 
 
 


Arginine Plus 100 tablete
 
MARIN IMUN COMPLEX

MARIN IMUN COMPLEX

Pret: 55.00 RON
Detalii
 
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.