Ser anti-age Effiderm Hydra-tenseur luminos, cu efect de lifting imediat

Ser anti-age Effiderm Hydra-tenseur luminos, cu efect de lifting imediat
Pret: 199.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Effiderm
Cod produs: -
Descriere:

Ser anti-age Effiderm Hydra-tenseur luminos, cu efect de lifting imediat Ser anti-age bio, cu Liftline, ingredient patentat anti-age cu eficacitate imediată

 

Repară în 10 săptămîni un an de îmbatrănire cutanată

 

Pentru o piele mai fermă, netedă și luminoasă Liftline este un complex de molecule vegetale care ameliorează suprafața pielii, și luptă împotriva lipsei de tonicitate.

 

Eficacitate dovedită clinic

 

Detalii produs 

 

Cutia a 10 flacoane de ser (2 ml), pentru o cură de 10 săptamîni Serul anti aging a fost special elaborat pentru a avea o eficacitate anti-age de excepție.

 

Avînd un conținut bogat în liftline, serul este capabil să remodeleze rapid relieful pielii și combate eficient relaxarea tesutului cutanat.

 

Datorită concentrației ridicate de glicerină vegetală, favorizează hidratarea straturilor superficiale cutanate și previne deshidratea pielii.

 

Eficacitatea Liftline estre dovedită clinic -diminuarea rugozității pielii și a microreliefului cutanat – 9% - crește tonicitatea pielii +5,5% - efect tonifiant perceptibil imediat, 69% din voluntari

 

După aplicare serul formează un film elastic invizibil la suprafața pielii, care favorizează netezirea microreliefului, cu efect tonic și de lifting imediat. Pielea își recapătă fermitatea, este netedă și luminoasă.

 

Ovalul feței se remodelează și de tonifică, ridurile se estompează.

 

Textura sa de hidrogel, fluida, ne-lipicioasă, crează o senzație de confort inegalabil, și este convine perfect pentru realizarea de proceduri stimulatoare datorită conductivității sale perfecte.

 

Serul Hydra-Tenseur Instant Eclat permite repararea în 10 săptămîni a 1 an de îmbatrînire cutanată

 

Referințe: (1) Silab SA, 07/2006 – Mesures in vivo de l’indice de rugosité et de l’extensibilité cutanée

 

– Perception sensorielle de l’effet tenseur : test réalisés sur 26 volontaires Liftiline®

 

– marque déposée de Silab SA

 
 
 
 
 


WPI 900g

WPI 900g

Pret: 102.00 RON
 
 
Oregano Oil

Oregano Oil

Pret: 107.33 RON
 
 
Melatonina

Melatonina

Pret: 8.00 RON
Detalii
 
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.