Spray de camera bio, cu parfum de orhidee

Spray de camera bio, cu parfum de orhidee
Pret: 45.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Effiderm
Cod produs: -
Descriere:

Spray de cameră bio, cu parfum de orhidee

 

Împrospătează şi purifă aerul din încăpere

 

Perfect adaptat pentru a creea o atmosferă relaxantă înainte de a demara tratamentele cosmetice

 

Formulă concentrată, 100% de origine naturală, 83% din ingrediente provin din agricultura biologică

 

Produs certificat de Ecocert, cosmebio.

 

Descriere produs 

 

Flacon 250 ml, cu sigiliu de inviolabilitate Spray 100% biologic, purifică şi împrospătează

 

Produsele Effiderm sunt cosmetice biologice inovante, bazate pe ingrediente active naturale concentrate.

 

Brumizatorul de ambient bio, a fost special formulat pentru uzul profesioniştilor din domeniu esteticii, şi are un parfum delicat de orhidee,

 

Parfumul său agreabil este perfect adaptat pentru a crea o atmosferă plăcută, relaxantă în cabinet, înainte de începerea procedurilor cosmetic.

 

Orhidea vă transportă într-un univers olfactiv pur, sensual, un univers de destindere absolută, care amplifică efectul relaxant al procedurilor cosmetice, pentru a crea o experiență de neuitat.

 
 
 
 
 


Whey Line Creatine Pro Mass
 
XShape

XShape

Pret: 136.33 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.