Carnitine Liquid

Carnitine Liquid
Pret: 35.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 741
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Carnitine Liquid este un arzător de grăsimi la îndemâna oricui. Este un produs natural care sprijină sănătatea organismului accelerând metabolismul şi fiind o sursă veritabilă de energie, iar forma practică prezintă un avantaj real.
Susţine crearea de energie din grăsimi, reduce colesterolul. Este folosit pentru biodegradarea grăsimilor, ajută la buna funcţionare a creierului şi a inimii, la stimularea activităţilor fizice şi la energizarea si vitalizarea corpului.
L-carnitina, sintetizată din lizină şi metionină, este foarte similară aminoacidului neesenţial carnitină, iar funcţiile sunt aproximativ aceleaşi: metabolizează alimentele în energie. L-carnitina este responsabilă pentru transportarea acizilor graşi în mitocondrii unde vor fi oxidaţi pentru a produce energie. Prin urmare este excelent pentru promovarea arderii grăsimilor contribuind concomitent la creşterea şi dezvoltarea muşchilor. Carnitina este necesară pentru transportul acizilor graşi în timpul descompunerii lipidelor pentru generarea energiei.
În urma procesului natural de îmbătrânire, concentraţia carnitinei din celule scade afectând metabolismul acizilor graşi în unele ţesuturi. Carnitina are un rol antioxidant substanţial protejându-ne împotriva peroxidării lipidice şi stresului oxidativ. Cercetările arată că reduce senzaţia de foame şi slăbiciune.

Ingrediente: apă, fructoză, L-Carnitină, glicerină, aromă fructe de pădure, acidifiant: acid citric (E330), conservanţi: sorbat de potasiu (E202) şi benzoat de sodiu (E211), corector de aciditate: citrat de sodiu (E331).
Mod de utilizare: 20ml pe zi (1 doză=20ml) Carnitine Liquid - cu conţinut de 1000mg L-Carnitină pe 20ml.
Mod de prezentare: 500ml. 

 
 
 
 
 


HYPER- STRES

HYPER- STRES

Pret: 16.00 RON
Detalii
 
 
 
Vital Man 60 tablete

Vital Man 60 tablete

Pret: 68.89 RON
 
 
Mumio rasina muntilor x 30

Mumio rasina muntilor x 30

Pret: 29.00 RON
Detalii
 
 
 
WPI 900g

WPI 900g

Pret: 102.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.