Cell FX 1200g

Cell FX 1200g
Pret: 45.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 802
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Ce este Cell Fx? Hrană pentru muşchi? - Desigur. Un produs cu efect anabolizant? – Se-nţelege de la sine. Sursă de energie debordantă? - Evident.

Cell Fx este un sistem efervescent de energizare ce ajută sportivii la creşterea performanţelor. Doza puternică de creatină cu riboză va crea un efect sinergic deosebit. Glutamina şi aminoacizii BCAA sunt incluşi pentru a asigura corpului o stare anabolică şi pentru a întări sistemul imunitar. Este un produs complex care-ţi va apăra masa musculară şi va grăbi regenerarea. Formula efervescentă îmbunătăţeşte absorbţia ingredientelor.

Dextroza, sau glucoza, este un zahăr simplu, principala sursă de energie a organismului, oferită mai ales în formă de ATP. Corpul nostru îl produce din proteine, grăsimi şi în cea mai mare parte din carbohidraţi. Dextroza creşte nivelul insulinei, astfel reglementează concentraţia glucozei în fluxul sanguin şi contribuie la îmbunătăţirea asimilării aminoacizilor. Este critică şi pentru producerea proteinelor şi metabolismul grăsimilor.

Creatina este o sursă de energie pentru muşchi. Ea volumizează muşchii şi contractă depozitarea de acid lactic. Măreşte sinteza proteinelor şi stimulează secreţia hormonului de creştere (cu precădere la cei tineri). În urma utilizării creatinei s-a observat scăderea nivelului colesterolului LDL şi ale altor factori de risc în bolile cardiace şi circulatorii.
Riboza este o zaharoză naturală regăsită în fiecare celulă vie şi începe procesul producerii adinozinei trifosfat, adică a energiei celulare. Sprijină performanţa atletică alimentând celulele ţesutului muscular în continuu cu energie, astfel creşte rezistenţa şi puterea de regenerare. Cercetările dovedesc că riboza grăbeşte regenerarea muşchilor (inclusiv ai inimii), şi îmbunătătţeşte fluxul sanguin.

Glutamina este un aminoacid care ajută la construirea şi menţinerea muşchilor. Contribuie la eliminarea amoniacului toxic din ficat şi menţine sănătatea sistemului nervos central. Avantajul glutaminei este că trece cu uşurinţă de bariera sânge-creier, fiind transformat în acid glutamic dacă este necesar. Creşte nivelul de acid gamma-aminobutiric, un neurotransmiţător important.
L-arginina - este un aminoacid important pe care organismul îl foloseşte la formarea proteinelor şi la consolidarea sistemului imunitar. L-arginina stimulează producerea oxidului de azot - NO - unul din cei mai importanţi transmiţători chimici din organism şi care joacă un rol esenţial în multe procese fiziologice.

L-arginina este folosită ca tratament naturist în: boli hepatice, boli renale, boli cardiovasculare, impotenţa sexuală la bărbaţi, afecţiuni ale sistemului nervos şi glandei pituitare, distrofia musculară, diabet, cancer.
Arginina grăbeşte refacerea organismului şi intervine în procesul de cicatrizare după intervenţii chirurgicale, traume fizice şi răni - prin stimularea biosintezei de colagen. Stimulează formarea eritrocitelor - în anemie, formarea de limfocite T - în imunitate deficitară.
Taurina, un aminoacid neesenţial, are rol de transmiţător metabolic, efect detoxifiant şi fortifică sistemul cardiovascular. Este vital în metabolismul acidului biliar, promovând digestia şi arderea grăsimilor. Taurina se regăseşte în concentraţie mare în creier, intestine şi muşchi scheletici, concentraţia fiind mult mai ridicată în timpul creşterii, ceea ce dovedeşte contribuţia esenţială a taurinei în procesul dezvoltării. Reduce riscul bolilor cardiovasculare şi se crede că ar avea efect antioxidant.
L-leucina pare să fie cel mai important din cei trei BCAA pentru atleţi, deoarece afectează mai mulţi hormoni anabolici, şi previne catabolismul.Contribuie la menţinerea masei musculare slabe, aprovizionează organismul cu energie şi este util în tratarea şi inversarea unor cazuri de encefalopatie hepatică. Prin efectul asupra neurotransmiţătorilor cerebrali previne câteva efecte secundare neurologice ale bolilor cronice de ficat.
L-izoleucina este un BCAA recunoscut mai ales pentru rolul anabolizant, dar şi ca precursorul glutaminei şi alaninei. Natura hidrofobică a izoleucinei (şi a BCAA în general) asigură calea prin care proteinele pot interacţiona cu alte molecule hidrofobice, ca lipidele. Pe lângă rolul fundamental în structura şi funcţia proteinelor, izoleucina controlează o varietate de procese celulare.
L-valina este un BCAA, care lucrează cu ceilalţi doi BCAA, izoleucina şi lizina, pentru a promova creşterea normală, regenerarea ţesuturilor, regularea glicemiei, şi aprovizionare corpului cu energie. Valina participă la stimularea sistemului nervos central şi este necesar pentru funcţionarea creierului. Valina contribuie la prevenirea descompunerii muşchilor prin alimentarea muşchilor cu extra glucoză pentru a produce energie în timpul activităţilor fizice intense.
Vitamina C intervine în fenomenele de oxidoreducere, fiind cel mai puternic antioxidant. Este antiinfecţioasă, tonifiantă şi antitoxică. Participă la asimilarea fierului; măreşte rezistenţa vaselor sanguine ; contribuie la formarea globulelor roşii, a dinţilor şi oaselor; are rol de reglare a nivelului glicemiei şi al colesterolului.
Ingrediente: dextroză, creatină monohidrată, D-Riboză, L-Glutamină, taurină, L-Arginină, L-Leucină, L-Isoleucină, L-Valină,
acid citric, aromă de portocale, colorant paprika.
Mod de prezentare: 1200g
Arome disponibile: portocale.

 
 
 
 
 


Glutamine Fx

Glutamine Fx

Pret: 39.00 RON
 
 
OMEGA 3 Capsule

OMEGA 3 Capsule

Pret: 28.00 RON
Detalii
 
 
 
URX 60 tbl

URX 60 tbl

Pret: 121.96 RON
 
 
L-carnitine plus Green Tea
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.