Creatine 600g (500g + 100g GRATIS)

Creatine 600g (500g + 100g GRATIS)
Pret: 64.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 447
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Peste 95% din Creatina din organism este depozitata in celulele musculare. Atletii si culturistii au nevoie de mai multa Creatina decat pot sa obtina din dieta zilnica.

Mod de administrare: Se folosesc 3 - 6 serviri pe zi in faza de incarcare (primele 5 - 15 zile), in functie de greutatea corporala si 1 - 3 serviri pe zi in perioada de mentinere (6 - 8 saptamani). Cantitatea de creatina (in grame) necesara~ zilnic (perioada de incarcare) este egala cu greutatea corporala~ (kg)/3.

Mod de prezentare: 600g (500g + 100 gr Gratis) 

 
 
 
 
 


Hydroxyblast

Hydroxyblast

Pret: 120.00 RON
 
 
Amino X

Amino X

Pret: 100.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.