Creatine Capsule 1000mg

Creatine Capsule 1000mg
Pret: 39.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 444
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Creatina volumizeaza celula musculara, proces prin care muschii dumneavoastra~ devin mai mari si cresterea musculara este mai mare. Contribuie la cresterea nivelului energetic si grabeste recuperarea post-antrenament. Administrarea de Creatine 1000 creste masa musculara fara depuneri de grasimi, efectele fiind vizibile chiar dupa doua saptamani de la inceperea administrarii.


Mod de administrare:3-5 portii (3-5 caps.)/zi: 2-3 capsule cu 60 minute inainte de antrenament si 1-2 capsule imediat dupa antrenament.
Mod de prezentare: cutii cu 100 capsule.

 
 
 
 
 


Gfx Professional

Gfx Professional

Pret: 133.00 RON
 
 
Burn Fat gel 200 ml

Burn Fat gel 200 ml

Pret: 79.00 RON
 
 
Premium CLA+ Guarana

Premium CLA+ Guarana

Pret: 135.00 RON
 
 
Creatine 300 tab.

Creatine 300 tab.

Pret: 55.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.