Creatine Fx 15g

Creatine Fx 15g
Pret: 29.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 377
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Este un sistem efervescent de transport al creatinei ce asigura asimilarea 100% a creatinei. Creatine FX contine o “super doza~” de 5 grame Creatine Monohidrate Ultrapure™ ce va va oferi rezultate extraordinare.
Suplimentand dieta cu Creatine FX muschii dumneavoastra vor retine mai multa Creatina, astfel veti avea mai multa~ energie pentru antrenamentele intensive.


Mod de administrare: faza de incarcare 2 - 6 plicuri pe zi, faza de mentinere 1 plic pe zi inainte de antrenament.
Prezentare: 25 plicuri.
Aroma: lamaie
 

 
 
 
 
 


BRĀNCA-URSULUI

BRĀNCA-URSULUI

Pret: 17.00 RON
Detalii
 
 
 
Hydro Pro

Hydro Pro

Pret: 119.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.