Creatine Monohydrate Tablets

Creatine Monohydrate Tablets
Pret: 95.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Biotech
Cod produs: 632
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

100% Creatine Monohydrate Tablets este un produs BioTech nou care conţine în fiecare tabletă 1.000 mg creatină monohidrat pură, de cea mai bună calitate. Mai conţine şi cantităţile necesare de maltodextrină şi dextroză care cresc nivelul de insulină îmbunătăţind astfel absorbţia creatinei în celulele musculare. De asemenea, produsul conţine şi vitamina C.


Creatina monohidrat este folosită de organism la sinteza ATP-ului. Această substanţă, ATP-ul (adenozin trifosfat) reprezintă sursa de energie a contracţiei musculare. Deci, cu cât alimentăm muşchii cu mai multă creatină, cu atât vor produce mai mult ATP.


Cel mai mare avantaj al prezentării produsului sub formă de tablete este acela că 50-60% din ingrediente sunt absorbite în cavitatea bucală crescând astfel cantitatea de creatină care ajunge la muşchi.
Mod de administrare : o porţie pe zi, recomandat înainte de antrenament. O porţie constă în 5 tablete.
O cutie conţine 40 de porţii.
 

 
 
 
 
 


Liquid Chlorophyll,473 ml
 
qProtect 90 tablete

qProtect 90 tablete

Pret: 47.75 RON
 
 
Super Mega 50  90 tablete

Super Mega 50 90 tablete

Pret: 181.01 RON
 
 
Carnitin Pro Liquid 500ml
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.