Dextroza

Dextroza
Pret: 19.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 510
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Datorita indexului glicemic ridicat, dextroza este ideala pentru refacerea stocului de energie, imediat dupa antrenament si pentru absorbtia mai buna a creatinei.

Mod de utilizare:
Se amesteca cu apa sau sucuri cantitatea dorita in functie de gustul fiecaruia. Se poate adauga la amestec si creatina.

Recomandari:
Imediat dupa antrenament sau ori de cate ori se administreaza creatina. 

 
 
 
 
 


Sterol Complex

Sterol Complex

Pret: 49.00 RON
 
 
Liquid C + Bioflavonoids
 
Omega 3 concentrate

Omega 3 concentrate

Pret: 86.05 RON
 
 
Amino 12500 20 fiole

Amino 12500 20 fiole

Pret: 73.00 RON
 
 
Pro Gainer

Pro Gainer

Pret: 52.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.