Dynamite Pump

Dynamite Pump
Pret: 75.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 663
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Pomparea: euforică, intensă, revigorantă...sângele îţi pulsează în vene năvălind în tot corpul, nimic şi nimeni nu te poate opri! Pentru culturist este senzaţia, care provoacă dependenţă pe viaţă. Muşchii renasc, cresc instant – eşti în elementul tău. Dar, pomparea nu apare de la sine, uneori nu apare deloc. De aceea am creat Dynamite Pump –tot c e ai nevoie să-ţi dezlănţui forţa latentă!

Formula revoluţionară a creatinei, cu pH 11,5 crează un mediu alcalin astfel încât acidul gastric nu poate ataca creatina, care ajunge neafectată în celule. În plus mediul alcalin promovează sănătatea generală a organismului.

Cu Krea-Drive venele tale vor fi mai proeminente, muşchii mai denşi şi fermi – fără cantităţi mari de carbohidraţi şi fără riscul de a creşte masa adipoasă!

Vitamina C este consumată de milioane de oameni din toată lumea ca supliment alimentar din cauza proprietăţilor antioxidante, care sunt bine documentate de cercetările medicale. C-1000 asigură o doză puternică din această vitamină importantă şi este combinat cu măceşe (Rosea Pseudofructis) şi bioflavonoide, sinergice naturale al vitaminei C.

NO-XPro este un supliment alimentar revoluţionar, care conţine amestecul exclusiv de L-arginină şi L-citrulină, care declanşează producţia oxidului nitric. Acest aspect este foarte important, deoarece pe măsură ce înaintezi în vârstă scade producţia oxidului nitric – compusul natural, care menţine tinereţea şi flexibilitatea vaselor de sânge.

Mecanismul de funcţionare al GAKIC (Glycine-L-arginine-alpha-ketoisocaproic acid calcium) se bazează pe îndepărtarea amoniacului toxic din celulele musculare, care împiedică funcţionarea normală a muşchilor, reducând randamentul acestora. Efectul este asemănător cu cel al creatinei, contribuie la creşterea forţei şi masei musculare.

Mod de administrare: Consumaţi un pachet cu 30 de minute înainte de antrenament. În zilele de pauză consumaţi un pachet după trezire, pe stomacul gol.

Mod de prezentare: Cutii cu 30 pachete

 
 
 
 
 


NUTRACOMPLEX

NUTRACOMPLEX

Pret: 50.00 RON
Detalii
 
 
 
C-1000

C-1000

Pret: 34.00 RON
 
 
Electroactive 20 tabs

Electroactive 20 tabs

Pret: 15.00 RON
 
 
Pro Whey

Pro Whey

Pret: 64.00 RON
 
 
Hydroxyblast

Hydroxyblast

Pret: 120.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.