Pediakid 22 de vitamine si oligoelemente 250ml sirop

Pediakid 22 de vitamine si oligoelemente 250ml sirop
Pret: 75.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pediakid Suplimente
Cod produs: -
Descriere:

Supliment alimentar pe bază de plante, vitamine și minerale, cu gust de portocală și caise

 

Pediakid 22 Vitamines et Oligo-Éléments este formulat special pentru a favoriza o dezvoltare armonioasă a copilului. Conține extracte de plante (Morcov-sălbatic, Spanac, Năsturel, Sfeclă, Pătrunjel), este bogat în vitamine (vitamina C, PP, E, B5, betacaroten, B6, B2, B1, B9, B8,D, B12) și minerale (Mangan, Cupru, Potasiu, Iod, Molibden, Seleniu și Crom). Combinația sa unică de phyto-nutrimente, vitamine și minerale asigură o acoperire optimală a nevoilor metabolice generate de o activitate dinamică, iar gustul plăcut de portocală și caisă este bine apreciat de copii.

 

Siropul Pediakid 22 Vitamines et Oligo-Éléments poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, din momentul în care alimentația este diversificată, până la vârsta adolescenței.

 

Ingredientele acestei formule inovatoare sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid® fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.

 

Pediakid® este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.

 

Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din siropurile Pediakid® este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave, minerale și vitamine, iar gustul plăcut este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.

 

Sfaturi utilizare

 

Poate fi administrat pe cale orală, imediat ce alimentația copilului este diversificată.

 

A se agita înainte de administrare.

 

Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, dimineața și la prânz, după masă.

 

Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, dimineața și la prânz, după masă.

 

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

 

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de o lună. Cura poate fi repetată de mai multe ori pe an dacă e necesar.

 

Precauții

 

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

 

Ingrediente

 

Sirop de Agave (Agave Americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia Senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante 7.5% (Morcov-sălbatic, Spanac, Năsturel, Sfeclă, Pătrunjel), concentrat natural de caise (Prunus armeniaca) (în bază de maltodextrină), vitamina C, conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; vitamina E acetat (în bază de silică), betacaroten natural (în bază de amidon, ulei de porumb), vitamina B3, aromă de portocale și caise, corector aciditate, acid citric; gluconat de magneziu, vitamina B5, concentral natural de ananas (Ananas comosus) (în baza de maltodextrină, corector aciditate, acid citric) gluconat de fier, gluconat de mangan, gluconat de cupru, gluconat de zinc, gluconat de potasiu, vitamina D3 (în bază de amidon, sucroză, acacia) vitamina B6, B2, B1, B9, molibdat de sodiu, selenit de sodiu, iodură de potasiu, clorură de crom, vitamina B8, B12;

Conține derivați de soja

 

Informații nutriționale / 20 ml (4 lingurițe)

 
Valoare energetică
38 kcal (159kJ)
Proteine
urme
Glucide totale
11 g
din care fibre de Acacia (Acacia Senegal)
3g
Lipide
urme
Extract de Morcov-sălbatic (Daucus carota)
330 mg
Extract de Năsturel (Nasturium officinalis)
330 mg
Extract de Spanac (Spinacea oleracea)
330 mg
Extract de Sfeclă (Beta vulgaris)
330 mg
Extract de Pătrunjel (Petroselinum crispum)
330 mg
Vitamina C
80 mg  (100%*)
Vitamina B3
16 mg (100%*)
Vitamina E
12 mg  (100%*)
Vitamina B5
6 mg (100%*)
Betacaroten natural
 2,4 mg (50%*)
Vitamina B2
1,4 mg (100%*)
Vitamina B6
1,4 mg (100%*)
Vitamina B1
1,1 mg (100%*)
Mangan
 0.4 mg (20%*)
Cupru
 0.4 mg (40%*)
Vitamina B9
20 mcg (100%*)
Vitamina B8
50 mcg (100%*)
Molibden
50 mcg (100%*)
Seleniu
50 mcg (90%*)
Iod
50 mcg (33%*)
Potasiu
 40 mcg
Crom
 10 mcg (25%*)
Vitamina D
5 mcg (100%*)
Vitamina B12
2,5 mcg (100%*)

 

*DZR doza zilnică recomandată cf. Directivei 2008/100/EC.

Aceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de plante.

Notificare SNPMAPS, nr. AA 5834 /2012

 
 
 
 
 


WPI 900g

WPI 900g

Pret: 102.00 RON
 
 
5-HTP

5-HTP

Pret: 50.00 RON
Detalii
 
 
 
CLORAMINA T

CLORAMINA T

Pret: 20.00 RON
Detalii
 
 
 
AKG 1000 L-Arginine

AKG 1000 L-Arginine

Pret: 57.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.