Pediakid Calcium C+ pulbere orodispersibila

Pediakid Calcium C+ pulbere orodispersibila
Pret: 40.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pediakid Suplimente
Cod produs: -
Descriere:

Supliment alimentar pe bază de Calciu şi Vitamina D3, sub formă de pulbere orodispersibilă


Formula inovantă, efect efervescent. Poate fi administrat inclusiv la copii cu intoleranță la lapte şi lactoză


Detalii produs

Pediakid Calcium C+ (Calciu si Vitamina D3 ) este formulat pornind de la o sursă de calciu concentrat, pentru a fi bine asimilat de copii.
Produsul contribuie la menținerea sănătații sistemului osos şi a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular şi a sistemului imunitar.
Poate fi administrat inclusiv la copii cu intoleranță la lapte şi lactoză, şi acoperă integral necesarul cotidian de Calciu şi vitamina D3. Absorbiția calciului este favorizată de asocierea cu vitamina D3. Calciu contribuie la la menținerea sănătații sistemului osos şi a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular şi a metabolismului energetic.
Vitamina D3 contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului şi fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătații sistemului osos şi a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular şi a sistemului imunitar
Pentru a facilita administrarea la copii, Pediakid Calciu si Vitamina D3, are o formulă inovantă, pulbere orodispersibilă cu efect efervescent, cu aromă de cola, ce se dizolvă instantaneu după ce este adminstrată pe limbă, cu fară a necesita apă, sau poate fi dizolvată într-un pahar cu apă pentru copii mai mici.
Pediakid Calciu + ( Calciu si Vitamina D3), este un produs adaptat unui stil de viață dinamic, fiind de ambalat în plicuri, uşor de transportat şi utilizat.
Poate completa alimentația copiilor, începând de la vârsta de 3 ani.


Sfaturi de utilizare:

1-2 plicuri pe zi, de preferință imediat după masă. Poate fi administrat pe cale orală pentru a completa alimentația copiilor, începând de la vârsta de trei ani. Conținutul plicului se depune fie direct pe limbă, sau poate fi dizolvat într-un pahar cu apă, pentru copii mai mici. Dozele pentru copii se stabilesc conform sfatului medicului de familie sau pediatrului.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Se recomandă utilizarea în cure de 7-14 zile.
Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.


Precauții:

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra produsul la adăpost de umiditate și caldură. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la oricare din ingredientele produsului. Excesul de consum poate da efecte secundare de tip laxativ. 

 
 
 
 
 


Beef Mass 2400g

Beef Mass 2400g

Pret: 108.00 RON
 
 
Burn Fat gel 200 ml

Burn Fat gel 200 ml

Pret: 79.00 RON
 
 
Hyper Shred

Hyper Shred

Pret: 130.00 RON
 
 
PICATURI OCHI AFOMILL REVIGORANT
 
Thermo Drine Complex

Thermo Drine Complex

Pret: 40.00 RON
 
 
Sterol Complex

Sterol Complex

Pret: 49.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.