Pediakid Omega 3 si Vitamina A, C, D, E sirop 125ml

Pediakid Omega 3 si Vitamina A, C, D, E sirop 125ml
Pret: 45.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pediakid Suplimente
Cod produs: -
Descriere:

Supliment alimentar pe bază de vitamine și DHA de origine naturală, cu gust de zmeură

 

Siropul Pediakid Omega 3 este formulat special pentru a favoriza o dezvoltare armonioasă a funcțiilor cognitive (memorie, concentrare, vedere) la copil, contribuind astfel la optimizarea activităţilor şcolare.

 

Formula sa agreabilă și perfect asimilabilă de către organism este o sursă prețioasă de DHA de origine naturală, DHA fiind necesar bunei funcționări și dezvoltări a sistemului nervos central, în special la copil și la adultul tânăr.

 

Formula mai conține fibre solubile, vitamina (A,C,D,E) și minerale, iar gustul plăcut de zmeură este apreciat de copii. Siropul Pediakid Omega 3 poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul în care alimentația este diversificată.

 

Pediakid® este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.

 

Biodisponibilitatea optimală a substantelor active din siropurile Pediakid® este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave și vitamine, iar gustul plăcut este obținut grație utilizarii concentratelor naturale de fructe.

 

Ingredientele sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid® fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.

 

Sfaturi de utilizare

 

Poate fi administrat pe cale orală imediat ce alimentația copilului este diversificată.

 

A se agita înainte de administrare.

 

Înainte de 5 ani:câte o linguriță de sirop, după masa de seară.

 

Peste 5 ani: câte 1-2 lingurițe de sirop, după masa de prânz și de seară.

 

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

 

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de o lună.

 

Precautii

 

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

 

Ingrediente

 

Apă purificată, sirop de Agave (Agave Americana) 40%, fibre de Acacia (Acacia Senegal) 15%, concentrat natural din zmeură (Rubus idaeus) (în bază de maltodextrină); ulei de pește dezodorizat natural concentrat în DHA, (antioxidant: vitamina E) aromă naturală (în bază de maltodextrină şi gumă arabică) vitamina C, emulsifianți: sucroesteri de acizi grași; conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; vitamina E acetat (în bază de silică), gluconat de magneziu, vitamina A acetat (în bază de gumă arabică, sucroză, și amidon; antioxidant: vitamina E; antiaglomerant ortofosfat de calciu) vitamina D3 (în bază de amidon de porumb, sucroză, și gumă de acacia, antioxidant: vitamina E), fosfat de sodium.

 

Conține derivați de pește și de soja

 

Informații nutriționale/ 10ml (2 lingurițe)

 
Valoare energetică
29,8 kcal (124,6 kJ)
Proteine
urme
Glucide totale
5,5 g
din care fibre de Acacia (Acacia Senegal)
1,5 g
Lipide
0,30g
din care total Omega 3
 117.5 mg
DHA
100 mg
EPA
14,6 mg  (100%*)
Vitamina C
40 mg (50%*)
Vitamina E
6 mg  (50%*)
Vitamina A
 400 μg (50%*)
Vitamina D
2,5 μg (50%*)

 

 

 

*DZR doza zilnica recomandată cf. Directivei 2008/100/EC

 

Aceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de ingrediente naturale

 

Notificare SNPMAPS, nr. AA 5832/2012

 

 
 
 
 
 


Whey Amino 3000

Whey Amino 3000

Pret: 70.00 RON
 
 
PASIFLORA

PASIFLORA

Pret: 10.00 RON
Detalii
 
 
 
C-1000

C-1000

Pret: 34.00 RON
 
 
CLORAMINA T

CLORAMINA T

Pret: 20.00 RON
Detalii
 
 
 
LUTEOLIN

LUTEOLIN

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.