Pediakid Vitamina D3 naturala forte, picaturi

Pediakid Vitamina D3 naturala forte, picaturi
Pret: 45.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pediakid Suplimente
Cod produs: -
Descriere:

Supliment alimentar pe bază de vitamine de origine naturală, fară conservanți

Gust neutru

 

Picăturile Pediakid® Vitamine D3 conțin vitamina D3 de origine naturală, ce contribuie ameliorarea absorbtiei de calciu, fosfor, la formarea și menținerea unui țesut osos de calitate (schelet, dinți), la buna funcționare a sistemului muscular, și are un rol important în sistemul imunitar.

 

Picăturile Pediakid® Vitamine D3 pot fi recomandate pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul în care alimentația este diversificată.

 

Ingredientele acestei formule inovatoare sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid® fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.

 

Pediakid® este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimală în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.

 

Ingrediente: ulei de floarea soarelui dezodorizat, aromă naturală de capșună, antioxidant: vitamina E de origine naturală, vitamina D3 de origine naturală (extrasa din lanolină)

 

Sfaturi utilizare

 

Picăturile se pot administra pe cale orală, imediat ce alimentația copilului este diversificată, direct pe limbă, sau cu ajutorul unei lingurițe, sau amestecate într-un aliment semisolid (yaurt), de preferință rece. Formula sa, fară conservanți, este perfect adaptată consumului atât la bebeluși și copii mici, căt și la copii mari.

 

A se agita înainte de administrare.

 

Doza recomandată pentru consumul zilnic este de 5 picături administrate într-o singură priză.

 

Doza zilnică poate fi ajustată la recomandarea medicului sau farmacistului, șau în cazul consumului simultan de lapte cu adaos de vitamină D3.

 

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

 

Precauții

 

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la oricare din ingredientele produsului.

 

Notificare SNPMAPS, nr. AA /2012

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța

Ingrediente: ulei de floarea soarelui dezodorizat, aromă naturală de capșună, antioxidant: vitamina E de origine naturală, vitamina D3 de origine naturală (extrasa din lanolină)

 

Informații nutriționale /0,22ml (5 picături)

 
Vitamina D3 naturală              5 μg vit D ( 100%*)

 

 

*DZR doza zilnica recomandată cf. Directivei 2008/100/EC.

 
 
 
 
 


Ginkgo XC

Ginkgo XC

Pret: 72.75 RON
 
 
Fat Blocker

Fat Blocker

Pret: 51.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.