Drainaxyl 500, aromă de fructe roşii

Drainaxyl  500, aromă de fructe roşii
Pret: 135.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Detoxifiere
Furnizor: STC Nutrition, Control greutate
Cod produs: 02DRX04
Descriere:

Supliment alimentar pe bază de plante, detoxifiant, care ajută la menținerea greutății şi la eliminarea deşeurilor metabolice


Produs special conceput pornind de la extracte active din 19 plante, recunoscute pentru efectul lor sinergic.


Acțiuni:
- Mesteacăn, Pir-tarâtor, Vulturică, Crețuşcă şi Mate, care ajută la drenarea lichidelor corporale
- Ceai-verde, Mate, Guarana care ajută la controlul greutății corporale (complementar cu masurile dietetice),
- Ceai-verde, care participă la metabolismul grăsimilor favorizând degradarea lor pentru producerea de energie (termogeneza)
- Papaya, utilizată tradițional pentru susținerea digestiei
- Fenicul şi Anghinare, care ajută la detoxifierea organismului şi facilitează digestia, alături de silimarina din Armurariu, de Rozmarin şi de Mentă
- Viță-de-vie roşie, Sulfină, şi Hamamelis, care susțin circulația sanguină


Sfaturi de utilizare: 2 linguri de supă (30ml) pe zi, de preferință dimineața, diluate într-un pahar de apă. Alternativ, se pot dilua 4 linguri de supă, într-un litru de apă minerală, ce se consumă apoi pe parcursul întregii zile (în timp de 24 de ore de la preparare).
A se păstra flaconul la frigider după deschidere dacă temperatura ambientală este > 25° şi a se consuma în maximum 30 de zile de la deschidere.


Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă cure de 15 zile.


Produsul poate fi utilizat de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani.


Precauții:
A nu se lăsa la îndemana și la vederea copiilor mici.
A se păstra în ambalajul originar, la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de surse de căldură.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Cereți sfatul medicului sau farmacistului în cazul consumului simultan de medicamente sau alte produse pe bază de ceai verde.
Nu este recomandat persoaneleor alergice salicilați şi la derivații acestora.
A se consuma, de preferință, înainte de sfârşitul lunii menționate pe ambalaj.


Ingrediente:
Extracte hidroglicerinate din plante 70%: Pir-târâtor /Agroppyron repens, Viță-de-vie/Vitis vinifera, Mate /Ilex paraguariensis, Guarana/Paullinia cupana, Crețuşcă/Spirae ulmaria Papaya /Carica papaya, Fenicul/Foeniculum vulgare, Ginseng/Panax ginseng, Afin-american/Vaccinum macrocarpon.
Anghinare/Cynara scolymus, Armurariu/Sibylum marianum, Ghimbir /Zingiber officinale, Rozmarin/Rosmarinus officinalis, Mentă/Mentha piperita, Sulfină /Melilotus officinalis, Hamamelis/Hamamelis virgiana, Mesteacăn/Betula alba,
Vulturică /Hieracium pilosella, (în baza de maltodextrină, dextrină, dioxid de siliciu, amidon modificat, trigliceride cu catena ramificată), extras apos de Ceai-verde (în bază de dextrină, şi dioxid de siliciu) apă purificată, fibre de Acacia (agent de îngroşare) sirop de fructoză (îndulcitor) concentrat natural din sucuri de fructe roşii, caramel (colorant) aromă de fructe roşii, acid citric( corector de aciditate) benzoat de sodiu şi sorbat de potasiu (conservanți)

  

Informații nutriționale medii per doză zilnică recomandată

  2 linguri (30ml) 4 linguri (60ml)
Complex control greutate şi pierdere masă grasă 7.6 g 15.2 g
include per/2 linguri: Ceai verde 15mg, Mate 15mg, Guarana 15mg, Papaya 15mg* (eq. 60mg*) (eq. 120mg*)
Complex drenant 4.6 g 11 g
include per/2 linguri: Pir tarâtor 15mg, Mesteacăn 15mg, Vulturică 15mg, Crețuşcă 15mg* (eq. 60mg*) (eq. 120mg*)
Fibre de Acacia (Acacia senegal) 4.5 g 9 g
Complex digestie 4.2 g 8.4 g
include per/2 linguri: Anghinare 15mg, Silimarină 15mg, Ghimbir 15mg, Fenicul 15mg, Rozmarin 15mg, Mentă 15mg* (eq. 90mg*) (eq. 180mg*)
Complex circulație 3.15 g 6.3 g
include per/2 linguri: Viță de vie roşie 15mg, Sulfină 15mg, Hamamelis 15mg* (eq. 45 mg*) (eq. 90 mg*)
Ginseng 15 mg* 30 mg*
Merişor 15 mg* 30 mg*

Volum net: 500ml


Producător: Laboratoires Ineldea, Franța
Deținător notificare si distribuitor: Rovatech-Impex, SRL, Brașov, Strada Livada Vulturului nr10, ap. 21, Jud. Brașov, tel/fax: 0268 320110

Notificare SNPMAPS, nr AA 8759/2014


Produsele din gama STC sunt fabricate cu ajutorul tehnologiilor avansate, in Franța şi Europa, pornind de la cele mai bune ingrediente şi materii prime existente, care au o trasabilitate perfecta. Ingredientele active sunt combinate de manieră sinergică pentru a obține efectul dorit, şi au o bună biodisponibilitate. Nu conțin substanțe dopante, şi fiecare lot de fabricație este certificat conform normei AFNOR NF V94-001 pentru a putea fi utilizate de sportivii de performanță
Produsele STC Nutrition sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.


Detoxifiant
STC Nutrition Drainaxyl 500 ml, aromă de fructe roşii – detoxifiant
STC Nutrition Drainaxyl 500 ml, aromă de fructe roşii - detoxifiant, care ajută la menținerea greutății şi la eliminarea deşeurilor metabolice,
Concentrat de 19 plante

 
 
 
 
 


Gfx Professional

Gfx Professional

Pret: 133.00 RON
 
 
Xplode 1400g

Xplode 1400g

Pret: 94.00 RON
 
 
AKG 1000 L-Arginine

AKG 1000 L-Arginine

Pret: 57.00 RON
 
 
IsoSoy

IsoSoy

Pret: 41.00 RON
 
 
Thermo Shape 2.0 90caps.
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.