Carnimax 2000 20fiole

Carnimax 2000 20fiole
Pret: 590.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Energizante
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 840
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Doze ideale de carnitină şi vitamina C ambalate în fiole individuale! Carnimax este suplimentul perfect pentru energie maximă, metabolism intens al grăsimilor şi sistem cardiovascular sănătos. Carnitina este responsabilă pentru transportul acizilor graşi către mitocondrii (“uzinele electrice” ale celulelor), unde se oxidează pentru producerea de energie. Această energie produsă cu ajutorul carnitinei este extrem de preţioasă mai ales în timpul antrenamentelor. Iar prin îmbunătăţirea performanţei fizice creşte şi masa musculară. Epuizarea musculară creşte nevoia de carnitină, însă organismul nostru nu poate face faţă cererii, practic produce aproximativ doar 10% din cantitatea necesară, de aceea suplimentarea este imperativă. Funcţia lipotropică şi efectul de scădere a colesterolului LDL, dar şi efectul energizant sprijină sănătatea sistemului cardiovascular. Beneficiile vitaminei C întăresc sistemul imunitar; contribuie la formarea globulelor roşii, a dinţilor şi oaselor; are rol de reglare a nivelului glicemiei şi al colesterolului şi tonifică întreg organismul.
Caracterul anrioxidant şi antitoxic al produsului promovează sănătatea ficatului şi rinichilor.
Vitamina C este un cofactor în biosinteza carnitinei, o moleculă necesară pentru oxidarea acizilor graşi. Nivelul de vitamina C, abilitatea de a oxida grăsimi şi adipozitatea sunt strâns legate. Pentru a examina această posibilitate s-au efectuat mai multe teste de evaluare a impactului statutului vitaminei C în oxidarea grăsimilor şi controlarea greutăţii corporale. Rezultatele au dovedit că nivelul scăzut de vitamina C este asociat cu scăderea oxidării grăsimilor şi creşterea ţesutului adipos. Acest fapt este o posibilă explicaţie de ce eşuează încercările unora de a reduce grăsimea corporală chiar dacă fac mişcare. Numeroase cercetări au descoperit această relaţie inversă dintre statutul vitaminei C şi supraponderalitate sau obezitate. De asemenea s-a observat o scădere în oxidarea proteinelor în cazul nivelului adecvat de vitamina C, ceea ce se datorează caracteristicii carnitinei de a proteja proteinele prin promovarea arderii grăsimilor. Carnitina este considerată prin urmare un posibil tratament pentru obezitate.
Deficienţa de carnitină este asociată şi cu oboseală şi rezistenţă redusă. Multe surse au sugerat că lipsa vitaminei C afectează adipozitatea şi greutatea corporală prin două mecanisme: indirect - prin oboseală şi “intoleranţa” la exerciţii fizice mai intense, şi direct - prin acumularea lipidelor. Carnitina poate reduce catabolismul, dar şi depozitele de acid lactic, ceea ce - conform unor cercetători - ar reduce şi intensitatea febrei musculare.

Ingrediente: apă, fructoză, L-Carnitină, glicerină, antioxidant: acid ascorbic; aromă, acidifiant: acid citric; conservanţi: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu; corector de aciditate: citrat de sodiu, îndulcitor: sucraloză şi acesulfam de potasiu.
Mod de utilizare: 25ml pe zi (1 doză = 25ml) înainte de antrenament. 

 
 
 
 
 


Amino Liquid 50.000 1L

Amino Liquid 50.000 1L

Pret: 84.00 RON
 
 
Tribulus

Tribulus

Pret: 42.00 RON
 
 
 XS

XS

Pret: 40.00 RON
 
 
Mega B Complex 100 tablete
 
Premium CLA+ Guarana

Premium CLA+ Guarana

Pret: 135.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.