Cell Fx Sport-Drink

Cell Fx Sport-Drink
Pret: 35.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Energizante
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 375
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Este un sistem efervescent de energizare ce ajuta sportivii la cresterea performantelor.
Ingrediente: acid citric, dextroza, bicarbonat de sodiu, creatina monohidrata, taurina, maltodextrina, glutamina, cofeina, arginina, acid ascorbic, carnitina, aspartam si riboflavina.
Mod de administrare: continutul unui plic (15g) se amesteca cu 200-250ml apa. Se administreaza 1 plic pe zi, oricand va simtiti obositi.
Mod de prezentare: 25 plicuri
Aroma: lamaie.
 

 
 
 
 
 


COENZIMA Q10 + LECITINA

COENZIMA Q10 + LECITINA

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
Tribooster

Tribooster

Pret: 59.00 RON
 
 
Cell Fx Sport-Drink

Cell Fx Sport-Drink

Pret: 35.00 RON
 
 
IP6

IP6

Pret: 90.00 RON
Detalii
 
 
 
Oregano Oil

Oregano Oil

Pret: 107.33 RON
 
 
Krea-Drive PH 11,5

Krea-Drive PH 11,5

Pret: 44.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.