Taurine

Taurine
Pret: 24.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Energizante
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 511
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Mulţi ani la rând taurina era considerată doar un produs secundar al metabolismului. Avansarea ştiinţei a scos la iveală beneficiile spectaculoase necunoscute ale taurinei, promovându-l în scurt timp în topul ingredientelor suplimentelor. Nu ezita să-ţi îmbunătăţeşti starea fizică şi mentală cu ajutorul acestui ingredient natural.
Taurina, un aminoacid neesenţial, are rol de transmiţător metabolic, efect detoxifiant şi fortifică sistemul cardiovascular. Este vital în metabolismul acidului biliar, promovând digestia şi arderea grăsimilor. Taurina se regăseşte în concentraţie mare în creier, intestine şi muşchi scheletici, concentraţia fiind mult mai ridicată în timpul creşterii, ceea ce dovedeşte contribuţia esenţială a taurinei în procesul dezvoltării. Reduce riscul bolilor cardiovasculare şi se crede că ar avea efect antioxidant. Taurina este responsabilă pentru menţinerea nivelului normal de potasiu, un mineral vital pentru muşchi, în special pentru muşchii inimii. S-a constatat că ar putea fi benefic şi în cazul celor suferind de diabet, deoarece afectează nivelul glicemiei şi necesitatea de insulină. Are numeroase indicaţii terapeutice: tratarea depresiei, cirozei, hipertensiune, probleme de memorie.
Ingrediente: taurină.
Ingrediente inactive: fosfat tricalcic, gelatină.
Mod de administrare: Se administrează 1 capsulă de 1-4 ori pe zi între mese. 

 
 
 
 
 


 Carbomax Energy Power
 
Thermo Shape 2.0 90caps.
 
Crea Shot plic

Crea Shot plic

Pret: 4.00 RON
 
 
Noni Liquid

Noni Liquid

Pret: 209.48 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.