Tribulus

Tribulus
Pret: 42.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 453
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Tribulus Terrestris este un stimulent ce creste nivelul de testosteron liber prin producerea hormonului luteinizant (LH). Din acest motiv, Tribulus a fost folosit inca din antichitate pentru probleme sexuale, cum ar fi cresterea fertilita~tii si imbunatatirea performantelor sexuale. Datorita~ nivelului crescut de testosteron liber, Tribulus s-a dovedit a fi un supliment foarte bun pentru sportivii ce doresc o crestere in masa~ musculara~ si forta~ pe cale 100% naturala~.
Mod de administrare: 1 - 2 caps./zi, dupa servirea mesei.
Mod de prezentare: 60 capsule 

 
 
 
 
 


Oxy Max 60 ml

Oxy Max 60 ml

Pret: 225.68 RON
 
 
Pediakid Transit Doux 125ml
 
L-Carnitine&Chromium

L-Carnitine&Chromium

Pret: 29.00 RON
 
 
Ac-zymes 100 capsule

Ac-zymes 100 capsule

Pret: 82.06 RON
 
 
Cupa XXL

Cupa XXL

Pret: 6.00 RON
 
 
Glutamina 400g

Glutamina 400g

Pret: 74.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.