Pediakid Colicillus Bebe, Probiotice Picaturi

Pediakid Colicillus Bebe, Probiotice Picaturi
Pret: 60.00 RON
 
Categorie: Imunitate
Furnizor: Pediakid Suplimente
Cod produs: -
Descriere:

Pediakid Colicillus Bebe, probiotice, formula 100% naturala

 

Supliment alimentar sub formă de picaturi, pe bază de fermenti lactici si vitamina D3 de origine vegetala, Fara conservanti, fara aroma, cu gust neutru.

 

Probiotic Lactobacillus rhamnosus GG. Continue Lactobacillus Rhamnosus

 

Pediakid Colicillus Bebe conține fermenți probiotici selecționați pe criterii ştiințifice pentru a reechilibra flora intestinală, Lactobacillus rhamnosus GG (tulpină înregistrată la ATCC /American Type Culture collection – centrul de resurse biologice responsabil de elaborarea normelor de referință pentru probiotice) facand obiectul a numeroase studii ştiințifice.

 

 

Fermenții sunt microincapsulați pentru a putea ajunge în intestin fără a fi inactivați de sucul gastric sau de bilă și sunt stabilizați în suspensie printr-o tehnologie inovantă (Brevet al Probiotical S.p.A). Vitamina D contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului şi fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătații sistemului osos şi a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular şi a sistemului imunitar.

 

 

 

Volum net 10 ml

 
 
 
 
 


Full Spectrum 90 tablete
 
Noni (400 mg), 90 capsule
 
VirAgo, 90 tablete

VirAgo, 90 tablete

Pret: 137.52 RON
 
 
Beauty Formula (90 tbl)

Beauty Formula (90 tbl)

Pret: 124.22 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.