Pediakid Immuno-Fortifiant 125ml

Pediakid Immuno-Fortifiant 125ml
Pret: 45.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Acerola
Furnizor: Pediakid Ingrediente naturale
Cod produs: -
Descriere:

Supliment alimentar pe bază de plante, vitamine și minerale

 

Gust de afine și zmeură

 

Siropul conține vitamina C, minerale (Cupru) necesare funcționării normale a sistemului imunitar, precum și o combinație unică de extracte de plante (Acerola, Broccoli, Echinacea, Ginseng, Măceș) și de propolis.

 

Administrat în perioda schimbărilor de sezon, contribuie la stimularea mecanismelor naturale de apărare și crește rezistența organismului la agresiunile mediului înconjurator, asigurând totodată micronutrimentele necesare unei activitați cotidiene dinamice.

 

Siropul Pediakid Immuno-Fortifiant poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, începînd din momentul în care alimentația este diversificată, pînă la varsta adolescenței, iar gustul plăcut de afine este bine apreciat de copii.

 

Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din siropurile Pediakid® este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave, minerale și vitamine, iar gustul plăcut este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.

 

Pediakid® este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.

 

Ingredientele sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid® fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.

 

Sfaturi de utilizare

 

Poate fi administrat pe cale orală, imediat ce alimentația copilului este diversificată.

 

A se agita înainte de administrare.

 

Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, dimineața și la prânz, dupa masă.

 

Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, dimineața și la prânz, dupa masă.

 

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

 

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de 1-2 luni, şi reluarea acesteia de mai multe ori pe an, la nevoie.

 

Precautii

 

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la propolis sau la oricare dintre ingredientele produsului.

 

Ingrediente

 

Sirop de Agave (Agave Americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia Senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante (Acerola, Broccoli, Echinacea, Ginseng, Măceș) și de propolis 7,5%; glicerină vegetală, concentrat natural de afine (Vaccinium myrthillus) (în bază de maltodextrină), arome naturale de zmeură și de afine (în bază de maltodextrină şi gumă arabică) conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; vitamina C, gluconat de cupru, gluconat de mangan;

Conține cereale și gluten.

 

Informații nutriționale /20ml (4 lingurite)

 
Valoare energetica 20 ml
38 kcal (159 kJ)
Proteine
urme
Glucide totale
11 g
din care fibre de Acacia (Acacia Senegal)
3 g
Lipide
urme
Extract de Acerola (Malpighia punicifolia)
275 mg
Extract de broccoli (Brassica oleracea)
275 mg
Extract de Echinacea (Echinacea purpurea)
275 mg
Extract de Ginseng (Panax ginseng)
275 mg
Extract de Măceș (Rosa canina)
275 mg
Extract de propolis
275 mg
Vitamina C
24 mg  (30%*)
Cupru
280 mcg (28%*)
Mangan
 0,28 mg (14%*)

 

*DZR doza zilnica recomandată cf. Directivei 2008/100/EC.

Aceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de plante.

Notificare SNPMAPS, nr. AA 5774 /2012

 
 
 
 
 


Vein Care,75 ml.

Vein Care,75 ml.

Pret: 73.55 RON
 
 
IP6

IP6

Pret: 90.00 RON
Detalii
 
 
 
HIRUDINARIA

HIRUDINARIA

Pret: 30.00 RON
Detalii
 
 
 
Vital 0 90 tablete

Vital 0 90 tablete

Pret: 93.90 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.