Pachet pentru Copii Agitati: Nervosite + Omega 3

Pachet pentru Copii Agitati: Nervosite + Omega 3
Pret: 85.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pediakid Suplimente
Cod produs: -
Descriere:

Pachet pentru Copii Agitati: Nervosite + Omega 3

Pediakid Nervosité (Nervozitate)
Asigură o stare de calm, liniștire la copii. Supliment alimentar sub formă de sirop pe bază de Hamei, Roiniță, Floare de portocal, Floarea patimilor, Ghințura galbenă, Vitamina B6, Magneziu, Fosfor.

Pediakid Omega 3 Sirop


Ajută la dezvoltare armonioasă a funcțiilor cognitive (memorie, concentrare, vedere) la copii, contribuie la optimizarea activităților şcolare. Supliment alimentar sub formă de sirop, pe bază de vitamina A, C, D, E și DHA de origine naturală, cu gust de zmeură

 

PEDIAKID NERVOSITÉ (NERVOZITATE)
Siropul Pediakid Nervosité asociază ingredientele active naturale cele mai eficiente pentru a asigura o stare de calm, liniștire la copilul. Amestecul de plante tradițional recunoscute pentru efectele sedative (Hamei, Roiniță, Floare de portocal) contribuie ameliorarea micilor dezechilibre cotidiene emoționale, iar vitamina B6 este necesara pentru buna funcționare a sistemului nervos central. Gustul plăcut de coacază neagră este apreciat de copii. Ingredientele acestei formule inovatoare sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid® fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.

PEDIAKID OMEGA 3 SIROP
Siropul Pediakid Omega 3 este formulat special pentru a favoriza o dezvoltare armonioasă a funcțiilor cognitive (memorie, concentrare, vedere) la copil, contribuind astfel la optimizarea activităţilor şcolare. Formula sa agreabilă și perfect asimilabilă de către organism este o sursă prețioasă de DHA de origine naturală, DHA fiind necesar bunei funcționări și dezvoltări a sistemului nervos central, în special la copil și la adultul tânăr. Conține fibre solubile, vitamina (A,C,D,E) și minerale, iar gustul plăcut de zmeură este apreciat de copii. 

 
 
 
 
 


L-ARGININA

L-ARGININA

Pret: 55.00 RON
Detalii
 
 
 
Resveratrol Plus

Resveratrol Plus

Pret: 158.67 RON
 
 
Tribulus

Tribulus

Pret: 42.00 RON
 
 
Omega 3-6-9

Omega 3-6-9

Pret: 51.00 RON
 
 
Amino Synergy

Amino Synergy

Pret: 49.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.