Pachet Performante Scolare: 22 Vitamines + Omega 3

Pachet Performante Scolare: 22 Vitamines + Omega 3
Pret: 85.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pediakid Suplimente
Cod produs: -
Descriere:

Pachet Performante Scolare: 22 Vitamines + Omega 3

Pediakid 22 de vitamine şi oligoelemente
Ajută la o acoperire optimală a nevoilor metabolice, contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar, şi la dezvoltarea armonioasă a organismului. Supliment alimentar sub formă de sirop pe bază de Morcov-sălbatic, Spanac, Năsturel, Sfeclă, Pătrunjel, vitamine, minerale.

Pediakid Omega 3 Sirop
Ajută la dezvoltare armonioasă a funcțiilor cognitive (memorie, concentrare, vedere) la copii, contribuie la optimizarea activităților şcolare. Supliment alimentar sub formă de sirop, pe bază de vitamina A, C, D, E și DHA de origine naturală, cu gust de zmeură.

 

Descriere Produs

 

PEDIAKID 22 DE VITAMINE ŞI OLIGOELEMENTE

 

Combinația sa unică de phyto-nutrimente, vitamine și minerale asigură o acoperire optimală a nevoilor metabolice generate de o activitate dinamică, iar gustul plăcut de portocală și caisă este bine apreciat de copii. Siropul Pediakid 22 Vitamines et Oligo-Éléments poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, din momentul în care alimentația este diversificată, până la vârsta adolescenței.

PEDIAKID OMEGA 3 SIROP

 

Siropul Pediakid Omega 3 este formulat special pentru a favoriza o dezvoltare armonioasă a funcțiilor cognitive (memorie, concentrare, vedere) la copil, contribuind astfel la optimizarea activităţilor şcolare. Formula sa agreabilă și perfect asimilabilă de către organism este o sursă prețioasă de DHA de origine naturală, DHA fiind necesar bunei funcționări și dezvoltări a sistemului nervos central, în special la copil și la adultul tânăr. Conține fibre solubile, vitamina (A,C,D,E) și minerale, iar gustul plăcut de zmeură este apreciat de copii. Siropul Pediakid Omega 3 poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul în care alimentația este diversificată.
 

 
 
 
 
 


Acidophilus 100 capsule

Acidophilus 100 capsule

Pret: 103.21 RON
 
 
WPI 1500g

WPI 1500g

Pret: 144.00 RON
 
 
Smokerade 90 tablete

Smokerade 90 tablete

Pret: 90.04 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.