Multivitamine pentru barbati

Multivitamine pentru barbati
Pret: 68.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Ineldea Multivitamine adulti
Cod produs: -
Descriere:

Supliment alimentar pe bază de plante, vitamine, aminoacizi, minerale şi probiotice

60 de capsule vegetale, greutate netă 30,12 g

Adaptat nevoilor nutriționale specifice bărbaților, produsul regrupează, într-o singură formulă, 8 vitamine, 6 minerale, aminoacizi, extracte active de plante și probiotice.

 

Cele 8 vitamine ( A,C,E, B1,B2,B3,B5,B8) acoperă în proporție de 100% nevoile cotidiene, iar cele 6 minerale și oligoelemente (zinc, cupru, crom, seleniu, molibden și potasiu) au rol important în producerea de energie și pentru virilitate.

 

2 miliarde de bacterii lactice microincapsulate (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus) contribuie la refacerea florei intestinale și la întărirea mecanismelor de apărare naturală. Ginsengul este binecunoscut pentru capacitatea sa de a sustine tonusul fizic și mental, iar Guarana ajuta la functionarea normala a sistemului nervos central. Aminoacizii folositi sunt taurina, un tonic general cu actiune benefica asupra sistemului cardiovascular, și L-glutamina, aminoacid cu rol important în sinteza masei musculare.

 

Formula sa inovativa contribuie la lupta impotriva stării de oboseală, furnizează organismului toti nutrientii esențiali și substanțele naturale necesare pentru a favoriza producerea de energie, ameliorarea performanțelor cognitive și combaterea surmenajul fizic şi intelectual.

 

Pentru a putea avea un efect benefic asupra organismului (de re-echilibrare a florei intestinale și de oprire a dezvoltării bacteriilor nedorite) fermenții probiotici trebuie să reziste la acțiunea acidului gastric. Fermenții probiotici utilizați în Vitamin’ 22 specic homme provin din tulpini de bacterii lactice riguros selecționațe pentru eficacitatea lor, protejațe prin microincapsulare. Condiționarea formulei în capsula vegetală asigură stabilitatea lor chiar și la temperatura ambientală.

 

Ingrediente: citrat de potasiu, capsulă vegetală (HPMC, dioxid de titan, oxid de fier), acid ascorbic, pulbere din rădăcina de Ginseng-roşu (Panax ginseng), pulbere de Guarana (Paullinia cupana), taurină, L-glutamină, vitamina E acetat, agent de incarcare: maltodextrină, citrat de zinc, emulsifiant: stearat de magneziu, bacterii lactice microincapsulate (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus) în bază de amidon de porumb, trehaloză, maltodextrină, lapte praf, lactoserum, lactoză, gumă de xanthan), beta-caroten (în bază de: alginat, gumă arabică, amidon de mazăre), drojdie de bere imbogatita cu seleniu, vitamina B3, clorură de crom (în bază de maltodextrină), vitamina B5, gluconat de cupru, vitamina B8 (în bază de maltodextrină), agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; vitamina B1, vitamina B2, molibdat de sodiu. Este posibil să conțină urme de grâu (gluten).

 

Informații nutriționale medii per 2 capsule

Bacterii lactice microincapsulate 4 mld.ufc/13,1mg
Pulbere de Guarana 50 mg
Pulbere de Ginseng-roşu
Taurină/td>
50 mg
50 mg
L-glutamină 50 mg
Beta-caroten 80 μg (100% VNR*)
Vitamina C 80 mg (100% VNR*)
Vitamina E 12 mg (100% VNR*)
Vitamina B1 1,1 mg (100% VNR*)
Vitamina B2 1,4 mg (100% VNR*)
Vitamina B3 16 mg (100% VNR*)
Vitamina B5 6 mg (100% VNR*)
Vitamina B8 50 μg (100% VNR*
Cupru 1 mg (100% VNR*)
Crom 25 μg (62.5% VNR*)
Molibden 50 μg (100% VNR*)
Seleniu 50 μg (91% VNR*)
Zinc 10 mg (100% VNR*)
*VNR; Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011

 

Sfaturi de utilizare:

2 capsule pe zi, de preferință dimineața și la prânz, la masă, împreună cu un pahar de apă.

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de 30 zile.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

 

Precauții: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra produsul la adăpost de umiditate și caldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate/alergie la lapte, lactoză sau gluten. A se consuma, de preferință, înainte de data expirării indicată pe ambalaj. La interiorul cutiei se găsește o pastilă desicantă, care nu trebuie consumată.

 

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța

 
 
 
 
 


KITCHEN CLEANER (946 ml)
 
Carnimax 2000

Carnimax 2000

Pret: 32.00 RON
 
 
Amino Complex 300tabs

Amino Complex 300tabs

Pret: 90.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.