Vitamin 22 Cafeina ,Taurina, Magneziu si vitamine B

Vitamin 22 Cafeina ,Taurina, Magneziu si vitamine B
Pret: 49.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Ineldea Multivitamine adulti
Cod produs: -
Descriere:

Supliment alimentar pe baza de vitamine, magneziu, cafeina si taurina, cu indulcitor

Volum net 210 ml, greutate netă 226,8 g (7 flacoane de 30 ml)

Aromă de zmeură

Nu conține zahăr supra-adăugat.

Notiță de utilizare

Vitamin’ 22 cafeine + are o formulă inovantă ce conține 9 vitamine, magneziu, cafeină şi taurină, pentru a dinamiza organismul, a lupta împotriva stării de oboseală, pentru a se menține în formă și pentru a stimula performanțele cotidiene fizice și intelectuale. Produs formulat din ingrediente special selecționate pentru a optimiza performanțele fizice şi intelectuale, din cadrul unei activități profesionale solicitante, sau pentru studenți în perioadele de examene.

Vitamin’ 22 are o formulă inovativa cu triplă acțiune, o singură administrare fiind suficientă pentru a furniza organismului toți nutrienții esențiali pentru a lupta împotriva stării de oboseală, pentru a se menține în formă și pentru a susține performanțele cotidiene fizice și intelectuale. Fiecare flacon conține 8 vitamine ce acoperă în proporție de 100% necesarul zilnic, precum si minerale și oligoelemente, care acționează în deplină sinergie cu extractele de Ginseng, Guarana și Maca pentru a dinamiza organismul.

Pentru a facilita administrarea, formula produsului este inovativă, pulberea orodispersibilă având efect efervescent, şi dizolvându-se instantaneu după adminstrarea pe/sub limbă, fară a necesita apă, fiind perfect adaptată necesităților unei vieți dinamice.

Se poate utiliza în cure de 7-14 zile. Se poate utiliza şi ocazional, atunci când este nevoie de un plus de energie.

  • Vitaminele B2,B3, B5, B6, B12, în asociere cu magneziu, contribuie la reducerea oboselii și extenuării
  • Vitamina B3 şi Magneziu contribuie la metabolismul energetic normal
  • Magneziu contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos şi la menținerea sănătății psihice
  • Cafeina contribuie la reducerea oboselii, creşterea vigilenței şi la ameliorarea concentrarii
  • Vitamina B5 contribuie la performanța mentală normală
  • Vitamina B2 contribuie la menținerea vederii normale
  • Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos şi a sistemului imunitar

Produsele din gama Vitamin 22 sunt fabricate cu ajutorul tehnologiilor avansate, in Franța şi Europa, pornind de la cele mai bune ingrediente şi materii prime existente, care au o trasabilitate perfecta. Ingredientele active sunt combinate de manieră sinergică pentru a obține efectul dorit, şi au o bună biodisponibilitate.

Ingrediente: îndulcitori: xilitol şi sorbitol ; oxid de magneziu, aromă de zmeură, vitamina C, taurină, cafeină, corectori de aciditate : acid citric şi carbonat de sodiu, vitamina B3, vitamina B5; îndulcitor sucraloză, vitamina B12, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B9, vitamina B8.

Informații nutriționale medii per 2 plicuri:

Magneziu 3000 mg
Taurină 2000 mg
Vitamina C 500 mg
Cafeină 500 mg
Vitamina B3 100 mg
Vitamina B5 2,4 mg (50% VNR*)
Vitamina B2 1,1 mg (100% VNR *)
Vitamina B6 1,4 mg (100% VNR *)
Vitamina B1 6 mg (100% VNR *)
Vitamina B9 1.4 mg (100% VNR *)
Vitamina B8 50 μg (100% VNR *)
Vitamina B12 2,5 μg (100% VNR *)
*VNR; Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011

Sfaturi de utilizare:

1-2 plicuri pe zi. Se pune pudra orodispersibilă pe limbă sau sub limbă şi se aşteaptața până se dizolvă; de preferat de dimineața sau prânz, în timpul masei. Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă cure de 7-14 zile, și reluarea acestora de mai multe ori pe an. Se poate utiliza şi ocazional, atunci când este nevoie de un plus de energie

Produsul poate fi utilizat de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani.

Precauții: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul originar, la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de surse de căldură. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Nu este recomandat copiilor, femeilor gravide, care alăptează, sau persoanelor sensibile la cafeină. A se consuma, de preferință, înainte de sfârşitul lunii menționate pe ambalaj.

Atenționări suplimentare: A se consuma până la orele 17, cafeina şi taurina putând afecta durata şi calitatea somnului. Consumul excesiv poate avea effect laxativ. Contrindicat persoanelor cu hipertensiune oculară şi glaucoma. A se utiliza cu prudență de către persoanele cu afecțiuni cardiac (hipertensiune arterial, infarct miocardic, palpitații, aritmie) sau cu ulcer peptic. Poate interacționa cu produsele cu acțiune sedative sau anxiolitică la administrarea concomitentă.

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța

 

 
 
 
 
 


Satieline

Satieline

Pret: 135.00 RON
 
 
Vein Care,75 ml.

Vein Care,75 ml.

Pret: 73.55 RON
 
 
Ginkgo XC

Ginkgo XC

Pret: 72.75 RON
 
 
Carnitin Pro Liquid 500ml
 
Carnitine Fx

Carnitine Fx

Pret: 31.00 RON
 
 
Cholestone 90 tablete

Cholestone 90 tablete

Pret: 83.39 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.