Vitamina C Acerola 1000, 24 tablete masticabile

Vitamina C Acerola 1000, 24 tablete masticabile
Pret: 43.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Ineldea Multivitamine adulti
Cod produs: -
Descriere:

Supliment alimentar pe bază de vitamina C naturală şi îndulcitori, cu aromă de cireşe

24 comprimate masticabile, greutate netă: 48g

Nu conține zahăr supra-adăugat.

Notiță de utilizare

Vitamin’ C Acerola 1000 are o formulă inovativă ce conține 180 mg de vitamina C de origine naturală, într-o singură tabletă, ceea ce reprezintă 225% din necesarul cotidian. Recomandat în special în periodele de schimbare de sezon sau cele de activitate fizică intensă, combate starea de oboseală, contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos şi a sistemului imunitar, și ajută la stimularea performanțelor cotidiene fizice și intelectuale.

Acerola (Malpighia punicifolia) este un arbore care creşte în regiunile tropicale din America de sud şi Antille, ale cărui fructe sunt cunoscute sub numele de Acerola, sau cireşe de Barbados. Fructele de Acerola sunt o sursă excepțională de vitamina C, conțin de 20-30 de ori mai multă vitamina C decât portocala. .

Acțiuni: Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal, la reducerea oboselii și extenuării, şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Efectul fiziologic al vitaminei C naturale este amplificat de prezența flavonoizilor de origine naturală, şi a altor fitonutrienți din Acerola, care asigură organismului o vitalitate optimă.

Vitamina C de origine naturală are o biodisponibilitate ridicată, cu 35% mai mare decât a vitaminei C de sinteză (Vinson et al, 1988 ; Eriko Uchida & al 2011)

Pentru a facilita administrarea, Vitamin C Acerola 1000 + este disponibilă sub comprimate masticabile cu aromă de cireşe, ce se dizolvă rapid şi pot fi consummate de preferință dimineața sau la prânz, formula sa fiind perfect adaptată necesităților unei vieți dinamice.

Se poate utiliza în cure de 24 zile, sau de manieră ocazională, atunci când este nevoie de un plus de energie.

Produsele din gama Vitamin 22 sunt fabricate cu ajutorul tehnologiilor avansate, in Franța şi Europa, pornind de la cele mai bune ingrediente şi materii prime existente, care au o trasabilitate perfecta. Ingredientele active sunt combinate de manieră sinergică pentru a obține efectul dorit, şi au o bună biodisponibilitate.

Ingrediente: extract (maltodextrină) din fructe de Acerola (Malpighia punicifolia, îndulcitori: sorbitol şi sucraloză, aromă de cireşe (lactoză), agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu şi stearat de magneziu

Informații nutriționale medii per comprimat:

Extract de Acerola (Malpighia punicifolia) 1060 mg
Din care vitamina C naturală 180 mg (225% VNR*)
*VNR; Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011

Sfaturi de utilizare:

A se mesteca 1 comprimat pe zi, de preferat dimineața sau la prânz. Se poate utiliza în cure de 7-14 zile sau ocazional, atunci când este nevoie de un plus de energie

Produsul poate fi utilizat de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani.

Precauții: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul originar, la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de surse de căldură. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Consumul excesiv poate avea efect laxativ. A se consuma, de preferință, înainte de sfârşitul lunii menționate pe ambalaj.

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța

 

 
 
 
 
 


Carnitine Liquid

Carnitine Liquid

Pret: 35.00 RON
 
 
Pro Gainer

Pro Gainer

Pret: 52.00 RON
 
 
Lecitina 1200mg

Lecitina 1200mg

Pret: 10.00 RON
Detalii
 
 
 
GINKGO BILOBA

GINKGO BILOBA

Pret: 12.00 RON
Detalii
 
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.