Pachet pentru dezvoltare armonioasa: Pediakid Calcium +, Vitamina D3 naturala

Pachet pentru dezvoltare armonioasa: Pediakid Calcium +, Vitamina D3 naturala
Pret: 70.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pediakid Suplimente
Cod produs: -
Descriere:

Copilul nu este un adult in miniatură, în perioda de creştere, datorită ritmului accelerat de dezvoltare al organismului, copilul are nevoi nutriționale specifice şi un consum energetic crescut. Activitățile şcoalare, practicarea unor activități fizice și mentale, asociate uneori cu lipsa de somn şi o alimentație dezechilibrată, pot contribui la instalarea unei stări de oboseală accentuată, atât pe plan fizic cât şi moral. Dacă deficiențele nutriționale nu sunt compensate, ele pot perturba mecanismele fiziologice de reglare ale organismului, cu potențiale consecințe negative asupra starii de sănătate pe termen lung.
Este deci extrem de important să asigurăm organismului copilui toți nutrienții (vitamine, minerale, aminoacizi, acizi graşi esențiali) de care are nevoie pentru a face față nevoilor energetice curente precum și nevoilor specifice de dezvoltare ale sistemuli imunitar, sistemului nervos, etc…


Pediakid Calcium C+

Supliment alimentar pe bază de Calciu şi Vitamina D3, sub formă de pulbere orodispersibilă cu gust de cola, ambalat în plicuri, cutie a 14 plicuri
Formulă inovantă, cu efect efervescent
Poate fi administrat inclusiv la copii cu intoleranță la lapte şi lactoză
Nu conține gluten


Sfaturi de utilizare:
1-2 plicuri pe zi, de preferință imediat după masă. Poate fi administrat pe cale orală pentru a completa alimentația copiilor, începând de la vârsta de trei ani. Conținutul plicului se depune fie direct pe limbă, sau poate fi dizolvat într-un pahar cu apă, pentru copii mai mici.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Se recomandă utilizarea în cure de 7-14 zile.
Pediakid Calcium C+ este formulat pornind de la o sursă de calciu concentrat, pentru a fi bine asimilat de copii. Absorbiția calciului este favorizată de asocierea cu Vitamina D3.
Calciu contribuie la la menținerea sănătații sistemului osos şi a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular şi a metabolismului energetic.
Vitamina D contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului şi fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătații sistemului osos şi a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular şi a sistemului imunitar.
Poate fi administrat inclusiv la copii cu intoleranță la lapte şi lactoză, şi acoperă integral necesarul cotidian de Calciu şi Vitamina D3.
Pentru a facilita administrarea la copii, Pediakid Calcium C+ are o formulare inovantă, pulbere orodispersibilă cu gust de cola, ce se dizolvă instantaneu pe limbă, cu efect efervescent.

 

Pediakid Vitamine D3

Gust neutru.

Supliment alimentar sub formă de picături pe bază de Vitamina D3 de origine naturală, fară conservanți

Conține vitamina D3 de origine naturală, extrasă din lanolină. Vitamina D contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului şi fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătații sistemului osos şi a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular şi a sistemului imunitar.
Conform rezultatelor unei studiu recent, mai mult de 80% din populație prezintă un deficit în Vitamina D3 *(*Statut en Vitamine D de la population adulte en France: Etude Nationale Nutrition Santé – ENNS 2006- 2007 ; Bulletin Epidémiologique Hebdomadaire de l’Institut de Veille Sanitaire, 24 avril 2012)


Sfaturi de utilizare:
Poate fi administrat pe cale orală pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul diversificării acesteia, direct pe limbă sau cu ajutorul unei lingurițe, sau amestecate într-un aliment semisolid (iaurt), de preferință rece. Formula sa este perfect adaptată consumului atât la bebeluși și copii mici, căt și la copii mari.
Doza recomandată pentru consumul zilnic este de 5 picături administrate într-o singură priză. Se recomandă utilizarea în cure de 1-3 luni şi reluarea acesteia de mai multe ori pe an. 

 
 
 
 
 


Omega 3

Omega 3

Pret: 49.00 RON
 
 
Spirulina Max 60 tablete
 
AcaiBerry Extra Strength
 
Mega B Complex 100 tablete
 
KITCHEN CLEANER (946 ml)
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.