Pachet pentru vitalitate optima copii : Pediakid 22 Vitamines & Oligoelements + Apetit Tonus sirop

Pachet pentru vitalitate optima copii : Pediakid 22 Vitamines & Oligoelements + Apetit Tonus sirop
Pret: 85.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pediakid Suplimente
Cod produs: -
Descriere:

 Copilul nu este un adult in miniatură, în perioda de creştere, datorită ritmului accelerat de dezvoltare al organismului, copilul are nevoi nutriționale specifice şi un consum energetic crescut. Activitățile şcoalare, practicarea unor activități fizice și mentale, asociate uneori cu lipsa de somn şi o alimentație dezechilibrată, pot contribui la instalarea unei stări de oboseală accentuată, atât pe plan fizic cât şi moral. Dacă deficiențele nutriționale nu sunt compensate, ele pot perturba mecanismele fiziologice de reglare ale organismului, cu potențiale consecințe negative asupra starii de sănătate pe termen lung.
Este deci extrem de important să asigurăm organismului copilui toți nutrienții (vitamine, minerale, aminoacizi, acizi graşi esențiali) de care are nevoie pentru a face față nevoilor energetice curente precum și nevoilor specifice de dezvoltare ale sistemuli imunitar, sistemului nervos, etc…


Descriere Produs

Pediakid 22 vitamines et oligo-éléments (22 de Vitamine şi oligoelemente)

Acoperă 100% nevoile metabolice, contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar şi a sistemuli nervos

Recomandat copiilor si pre-adolescentilor, contribuie la dezvoltarea armonioasa a organismului prin optimizarea aportului de vitamine si minerale.


Supliment alimentar cu gust de portocale și caise
Conține extracte de plante (Morcov, Spanac, Năsturel, Sfeclă, Pătrunjel), este bogat în vitamine (Vitamina C, PP, E, B5, beta-caroten, B6, B2, B1, B9, B8,D, B12) și minerale (Mangan, Cupru, Potasiu, Iod, Molibden, Seleniu și Crom). Combinația sa unică de phyto-nutrimente, vitamine și minerale asigură o acoperire optimală a nevoilor metabolice generate de o activitate dinamică. Morcovul (Daucus carota) este  bogat in minerale, si este recunosut pentru proprietatile  tonice, remineralizante, contribuind la reglarea echilibrului acido-bazic. Năsturelul (Nasturtium officinalis) are proprietati tonice, si ameliorează rezistența organismului. Spanacul ( Spinacia oleracea) este bogat in fier si minerale, şi actioneaza sinergic cu morcovul pentru reglarea echilibrului acido-bazic. Sfecla (Beta vulgaris) este revitalizantă, şi ameliorează tonusul hepatic şi renal. Pătrunjelul este tonic digestiv si stimulează apetitul.

Pediakid 22 Vitamines et Oligoelements  poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, din momentul în care alimentația este diversificată, până la vârsta adolescenței.

 

Sfaturi de utilizare:

Poate fi administrat imediat ce alimentația copilului este diversificată.

A se agita înainte de administrare.

Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, dimineața și la prânz, după masă

Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, dimineata și la prânz, după masă

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de o lună. Cura poate fi repetată de mai multe ori pe an, dacă e necesar.

Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani.

 

Precautii: Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se consuma, de preferință, înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate/ alergie la soia. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

 

Pediakid Appétit Tonus (Apetit Tonus)

Stimulează pofta de mâncare, vitalitatea, favorizează creşterea în greutate și asigură un tonus cotidian optimal

Supliment alimentar cu gust de zmeură

Sirop pe bază de extracte hidroglicerinate de plante (Schinduf, Spirulină, Turmeric, Ghimbir, Andivă, Năsturel) complex de minerale și vitamine (Vitamina C, B12, Mangan, Cupru) fibre prebiotice de Acacia, nectar de agave, concentrat natural de zmeură

Este recomandat pentru menținerea poftei de mâncare, creşterea în greutate și stimularea vitalității. Schinduful, Turmericul, Andiva sunt folosite tradițional pentru reglarea și stimularea poftei de mâncare, Cuprul și Manganul contribuie la metabolismul energetic normal iar Vitaminele C și B12 contribuie la reducerea oboselii și extenuării. Gustul plăcut de zmeură este apreciat de copii.

 

Sfaturi de utilizare:

Poate fi administrat pe cale orală, imediat ce alimentația copilului este diversificată.

Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, de două ori pe zi, dupa masă

Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, de două ori pe zi, dupa masă

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de 1-2 luni, şi reluarea acesteia de mai multe ori pe an, la nevoie.

 
 
 
 
 


L-Carnitine 1000mg

L-Carnitine 1000mg

Pret: 65.00 RON
 
 
ImmunAid, 180 capsule

ImmunAid, 180 capsule

Pret: 154.68 RON
 
 
Zenthonic, 947 ml.

Zenthonic, 947 ml.

Pret: 233.02 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.