Pachet pentru vitalitate: Pediakid Fer Vitamines B + Apetit Tonus sirop

Pachet pentru vitalitate: Pediakid Fer Vitamines B + Apetit Tonus sirop
Pret: 85.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pediakid Suplimente
Cod produs: -
Descriere:

Copilul nu este un adult in miniatură, în perioda de creştere, datorită ritmului accelerat de dezvoltare al organismului, copilul are nevoi nutriționale specifice şi un consum energetic crescut. Activitățile şcoalare, practicarea unor activități fizice și mentale, asociate uneori cu lipsa de somn şi o alimentație dezechilibrată, pot contribui la instalarea unei stări de oboseală accentuată, atât pe plan fizic cât şi moral. Dacă deficiențele nutriționale nu sunt compensate, ele pot perturba mecanismele fiziologice de reglare ale organismului, cu potențiale consecințe negative asupra starii de sănătate pe termen lung.
Este deci extrem de important să asigurăm organismului copilui toți nutrienții (vitamine, minerale, aminoacizi, acizi graşi esențiali) de care are nevoie pentru a face față nevoilor energetice curente precum și nevoilor specifice de dezvoltare ale sistemuli imunitar, sistemului nervos, etc…


Descriere Produs


Pediakid Fer + Vitamines B (Fier şi vitamine grup B)

Sirop pe bază de extracte hidroglicerinate de plante (Spirulină, Morcov-Sălbatic, Spanac, Topinambur, Ștevie) complex de minerale și vitamine (Fier, Vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B9, B8 și B12) nectar de Agave, fibre prebiotice de Acacia, concentrat natural de banane.
Optimizează aportul de fier și vitamine din grupul B, contribuind astfel la combaterea stării de oboseală. Fierul contribuie la transportul oxigenului către celule, la metabolismul energetic şi la reducerea asteniei, iar asociarea cu vitamina B12 are efecte sinergice. Absorbția ionilor de fier este ameliorată datorită formulei inovante bazate pe utilizarea de fier microincapsulat, având o biodisponibilitate de 5 ori mai mare decât a preparatelor tradiționale și fiind mult mai bine tolerat la nivel digestiv. Utilizarea fierului microincapsulat mai prezintă și avantajul de a evita apariția unui gust sau miros neplăcut, siropul fiind astfel uşor de administrat la copii.


Pediakid Appétit Tonus (Apetit Tonus)

Stimulează pofta de mâncare, vitalitatea, favorizează creşterea în greutate și asigură un tonus cotidian optimal
Supliment alimentar cu gust de zmeură
Sirop pe bază de extracte hidroglicerinate de plante (Schinduf, Spirulină, Turmeric, Ghimbir, Andivă, Năsturel) complex de minerale și vitamine (Vitamina C, B12, Mangan, Cupru) fibre prebiotice de Acacia, nectar de agave, concentrat natural de zmeură
Este recomandat pentru menținerea poftei de mâncare, creşterea în greutate și stimularea vitalității. Schinduful, Turmericul, Andiva sunt folosite tradițional pentru reglarea și stimularea poftei de mâncare, Cuprul și Manganul contribuie la metabolismul energetic normal iar Vitaminele C și B12 contribuie la reducerea oboselii și extenuării. Gustul plăcut de zmeură este apreciat de copii. 

 
 
 
 
 


Arginine Plus 100 tablete
 
Crea Shot plic

Crea Shot plic

Pret: 4.00 RON
 
 
Whey Line Pro Mass 6 kg

Whey Line Pro Mass 6 kg

Pret: 145.00 RON
 
 
Bee Power 50 capsule

Bee Power 50 capsule

Pret: 48.94 RON
 
 
COENZIMA Q10 + LECITINA

COENZIMA Q10 + LECITINA

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.