Pachet Performante Cognitive: Pediakid Fer+Vitamines B, Omega 3 sirop

Pachet Performante Cognitive: Pediakid Fer+Vitamines B, Omega 3 sirop
Pret: 95.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pediakid Suplimente
Cod produs: -
Descriere:

Copilul nu este un adult in miniatură, în perioda de creştere, datorită ritmului accelerat de dezvoltare al organismului, copilul are nevoi nutriționale specifice şi un consum energetic crescut. Activitățile şcoalare, practicarea unor activități fizice și mentale, asociate uneori cu lipsa de somn şi o alimentație dezechilibrată, pot contribui la instalarea unei stări de oboseală accentuată, atât pe plan fizic cât şi moral. Dacă deficiențele nutriționale nu sunt compensate, ele pot perturba mecanismele fiziologice de reglare ale organismului, cu potențiale consecințe negative asupra starii de sănătate pe termen lung.
Este deci extrem de important să asigurăm organismului copilui toți nutrienții (vitamine, minerale, aminoacizi, acizi graşi esențiali) de care are nevoie pentru a face față nevoilor energetice curente precum și nevoilor specifice de dezvoltare ale sistemuli imunitar, sistemului nervos, etc…
Omega 3 (DHA) are un rol extrem de important pentru asigurarea unei bune dezvoltări şi funcționări a sistemului nervos la copil, fiind esențial pentru formarea neuronilor, a sinapselor, şi sinteza de neuromediatori; necesarul de DHA se menține crescut până la vârsta adolescenței.
În perioda copilariei, este deosebit de important să asigurăm copilului un aport de Omega 3 adecvat, pentru a favoriza o dezvoltare armonioasă a funcțiilor cognitive (memorie, concentrare, vedere) contribuind astfel la optimizarea activităților şcolare.Pediakid Fer + Vitamines B (Fier şi vitamine grup B)

Supliment alimentar, optimizează aportul de fier și vitamine din grupul B, contribuind astfel la combaterea stării de oboseală.
Sirop pe bază de extracte hidroglicerinate de plante (Spirulină, Morcov-Sălbatic, Spanac, Topinambur, Ștevie) complex de minerale și vitamine (Fier, Vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B9, B8 și B12) nectar de Agave, fibre prebiotice de Acacia, concentrat natural de banane.
Fierul contribuie la transportul oxigenului către celule, la metabolismul energetic şi la reducerea asteniei, iar asociarea cu vitamina B12 are efecte sinergice.
Absorbția ionilor de fier este ameliorată datorită formulei inovante bazate pe utilizarea de fier microincapsulat, având o biodisponibilitate de 5 ori mai mare decât a preparatelor tradiționale și fiind mult mai bine tolerat la nivel digestiv. Utilizarea fierului microincapsulat mai prezintă și avantajul de a evita apariția unui gust sau miros neplăcut, siropul fiind astfel uşor de administrat la copii.


Sfaturi de utilizare:

Poate fi administrat pe cale orală imediat ce alimentația copilului este diversificată.
Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, de două ori pe zi, dupa masă.
Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, de două ori pe zi, dupa masă.
Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de o lună, şi reluarea acesteia de mai multe ori pe an, la nevoie.

 

Pediakid Omega 3 şi vitamine

Ajută la dezvoltare armonioasă a funcțiilor cognitive (memorie, concentrare, vedere)
Supliment alimentar gust de zmeură, cu EPA şi DHA de origine naturală, complex de vitamine (vitamina A, C, D, E) fibre prebiotice de Acacia, şi nectar de agave
Sirop preparat pe baza de acizi graşi Omega 3 bogat în DHA, formulat special pentru a favoriza o dezvoltare armonioasă a funcțiilor cognitive (memorie, concentrare, vedere) la copii, contribuind astfel la optimizarea activităților şcolare. Formula sa agreabilă și perfect asimilabilă de către organism este o sursă prețioasă de DHA de origine naturală, DHA fiind necesar bunei funcționări și dezvoltări a sistemului nervos central, în special la copil și la adultul tânăr.


Sfaturi de utilizare:

Poate fi administrat pe cale orală imediat ce alimentația copilului este diversificată.
Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, după masa de seară.
Peste 5 ani: câte 1-2 lingurițe de sirop, după masa de prânz și de seară.
Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de o lună. 

 
 
 
 
 


Ultimate V

Ultimate V

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
Whey Line Pro Mass

Whey Line Pro Mass

Pret: 47.00 RON
 
 
Iso Whey

Iso Whey

Pret: 91.00 RON
 
 
Noni (400 mg), 90 capsule
 
Rhodiolin, 120 capsule

Rhodiolin, 120 capsule

Pret: 137.52 RON
 
 
FRUCTOZA

FRUCTOZA

Pret: 25.00 RON
Detalii
 
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.