Pachet Performante Scolare: Pediakid 22 Vitamines & Oligo-elements + Omega 3 sirop

Pachet Performante Scolare: Pediakid 22 Vitamines & Oligo-elements + Omega 3 sirop
Pret: 85.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pediakid Suplimente
Cod produs: -
Descriere:

Copilul nu este un adult in miniatură, în perioda de creştere, datorită ritmului accelerat de dezvoltare al organismului, copilul are nevoi nutriționale specifice şi un consum energetic crescut. Activitățile şcoalare, practicarea unor activități fizice și mentale, asociate uneori cu lipsa de somn şi o alimentație dezechilibrată, pot contribui la instalarea unei stări de oboseală accentuată, atât pe plan fizic cât şi moral. Dacă deficiențele nutriționale nu sunt compensate, ele pot perturba mecanismele fiziologice de reglare ale organismului, cu potențiale consecințe negative asupra starii de sănătate pe termen lung.
Este deci extrem de important să asigurăm organismului copilui toți nutrienții (vitamine, minerale, aminoacizi, acizi graşi esențiali) de care are nevoie pentru a face față nevoilor energetice curente precum și nevoilor specifice de dezvoltare ale sistemuli imunitar, sistemului nervos, etc…


Descriere Produs


PACHET PERFORMANTE SCOLARE PEDIAKID:
PEDIAKID 22 VITAMINES & OLIGO-ELEMENTS

Combinația sa unică de phyto-nutrimente, vitamine și minerale asigură o acoperire optimală a nevoilor metabolice generate de o activitate dinamică, iar gustul plăcut de portocală și caisă este bine apreciat de copii.

 

PEDIAKID OMEGA 3 SIROP

Siropul Pediakid Omega 3 este formulat special pentru a favoriza o dezvoltare armonioasă a funcțiilor cognitive (memorie, concentrare, vedere) la copil, contribuind astfel la optimizarea activităţilor şcolare. Formula sa agreabilă și perfect asimilabilă de către organism este o sursă prețioasă de DHA de origine naturală, DHA fiind necesar bunei funcționări și dezvoltări a sistemului nervos central, în special la copil și la adultul tânăr. Conține fibre solubile, vitamina (A,C,D,E) și minerale, iar gustul plăcut de zmeură este apreciat de copii.
Siropurile Pediakid pot fi utilizate începând din momentul în care alimentația este diversificată.
Pachet promotional 1+1 

 
 
 
 
 


Green Care 240 tablete

Green Care 240 tablete

Pret: 86.05 RON
 
 
Xplode plicuri

Xplode plicuri

Pret: 50.00 RON
 
 
Arthreo Free

Arthreo Free

Pret: 35.00 RON
 
 
Whey Line Pro Mass 3000 gr.
 
Pro-STP, 60 tablete

Pro-STP, 60 tablete

Pret: 162.79 RON
 
 
CoQ-10 100mg

CoQ-10 100mg

Pret: 39.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.