Pachet prevenire raceli frecvente copii: 22 Vitamines + Imuno-Fort

Pachet prevenire raceli frecvente copii: 22 Vitamines + Imuno-Fort
Pret: 85.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pediakid Suplimente
Cod produs: -
Descriere:

Viața în colectivitate de la vârste din ce in ce mai mici, favorizează transmiterea rapidă a germenilor la copii. Mecanismelor naturale de apărare ale copilului sunt solicitate în permaneță, iar lipsa de somn, ritmului școlar intens, o alimentație săracă în fructe şi legume, tratementele antibiotice repetate, poluarea, sunt factori care diminuează capacitatea organismului de a răspunde la agresiunile mediului înconjurator. Încă imatur şi fragil, sistemul imunitar al copilului poate avec nevoie de ajutor uneori. În special în perioda schimbarilor de sezon și iarna, ingredientele naturale ajută la menținerea capacității de autoapărare a organismului și susțin rezistența naturală a acestuia

 

Pachet prevenire raceli frecvente la copii:


Pediakid Immuno-Fort


Pediakid Immuno-Fort conține vitamina C, minerale (Cupru) necesare funcționării normale a sistemului imunitar, precum și o combinație unică de extracte de plante (Acerola, Broccoli, Echinacea, Ginseng, Măceș) și de propolis. Administrat în perioda schimbărilor de sezon, contribuie la stimularea mecanismelor naturale de apărare și crește rezistența organismului la agresiunile mediului înconjurator, asigurând totodată micronutrimentele necesare unei activitați cotidiene dinamice.
Echinaceea contribuie la stimularea mecanismelor naturale de apărare ale organismului, şi este traditional utilizată pentru a ameliora manifestarile neplăcute asociate sistemului respirator în caz de raceală. Acerola şi Maceşul datorită conținutului ridicat de vitamina C, susțin rezistenta naturală a organismului. Ginsengul contribuie la menținerea vitalității, air Broccoli are un conținut bogat în antioxidanți. Propolisul este utilizat tradițional pentru stimularea mecanismelor naturale de apărare
Cupru şi manganul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, reducerea oboselii, şi la metabolismul energetic
Pediakid Immuno-Fort sirop poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, începînd din momentul în care alimentația este diversificată, pînă la varsta adolescenței, iar gustul plăcut de afine este bine apreciat de copii.

Sfaturi de utilizare:
Poate fi administrat pe cale orală, imediat ce alimentația copilului este diversificată.
A se agita înainte de administrare.
Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, dimineața și la prânz, dupa masă.
Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, dimineața și la prânz, dupa masă.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de 1-2 luni, şi reluarea acesteia de mai multe ori pe an, la nevoie.
Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.


Pediakid 22 de Vitamines & Oligoelements


Pediakid 22 Vitamines & Oligoelemens este formulat special pentru a favoriza o dezvoltare armonioasă a copilului. Conține extracte de plante (Morcov-sălbatic, Spanac, Năsturel, Sfeclă, Pătrunjel), este bogat în vitamine (vitamina C, PP, E, B5, betacaroten, B6, B2, B1, B9, B8,D, B12) și minerale (Mangan, Cupru, Potasiu, Iod, Molibden, Seleniu și Crom). Combinația sa unică de phyto-nutrimente, vitamine și minerale asigură o acoperire optimală a nevoilor metabolice generate de o activitate dinamică, iar gustul plăcut de portocală și caisă este bine apreciat de copii.
Morcovul salbatic (Daucus carota) este bogat in minerale, si este recunosut pentru proprietatile tonice, remineralizante, contribuind la reglarea echilibrului acido-bazic. Nasturelul (Nasturium officinalis) are proprietati tonice, si amelioreaza rezistenta organismului. Spanacul ( Spinacia oleracea) este bogat in fier si minerale, si actioneaza sinergic cu morcovul salbatic pentru reglarea echilibrului acido-bazic. Sfecla (Beta vulgaris) este revitalizanta, si amelioreaza tonusul hepatic si renal. Patrunjelul este tonic digestive si stimuleaza apetitul. Pediakid 22 Vitamines & Oligoelements poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, din momentul în care alimentația este diversificată, până la vârsta adolescenței.

 

Sfaturi de utilizare:
Poate fi administrat pe cale orală, imediat ce alimentația copilului este diversificată.
A se agita înainte de administrare.
Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, dimineața și la prânz, după masă.
Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, dimineața și la prânz, după masă.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de o lună. Cura poate fi repetată de mai multe ori pe an dacă e necesar.
Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani. 

 
 
 
 
 


Fat Blocker

Fat Blocker

Pret: 51.00 RON
 
 
Liver Aid 100 tablete

Liver Aid 100 tablete

Pret: 186.47 RON
 
 
Milk&Egg 2100g

Milk&Egg 2100g

Pret: 149.00 RON
 
 
GFX-8 3kg

GFX-8 3kg

Pret: 144.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.