MagneZi B6

MagneZi B6
Pret: 71.29 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0163
Descriere:

Magneziul este unul dintre cele mai importante minerale din organism, fiind esenţial pentru numeroase procese biologice. Un  organism adult conţine aproximativ 24 grame de magneziu, din care jumătate se găseşte în oase, iar restul în celule şi ţesuturi. Magneziul este necesar pentru mai mult de 300 de procese biologice şi mai multe funcţii ale organismului uman. Este utilizat de celule pentru generarea de energie. De asemenea, este important pentru sănătatea sistemului imunitar, pentru oase şi dinţi, pentru funcţionarea normală a sistemului circulator şi nervos. Are un rol important şi în contracţia muşchilor, precum şi în metabolismul proteinelor şi carbohidraţilor. Magneziul este vital pentru regularizarea presiunii arteriale şi menţinerea sănătăţii inimii.

Deficienţa de magneziu afectează absorbţia calciului în organism, ceea ce poate duce la deficienţă de calciu, crescând riscul de osteoporoză. Se cunoaşte faptul că deficienţa de magneziu este asociată cu numeroase afecţiuni, printre care spasmele musculare, osteomalacie, afecţiuni renale, tulburări de somn, afecţiuni gastro-intestinale, pierderea poftei de mâncare, tahicardie.

Foarte importantă este şi forma chimică sub care se prezintă magneziul, deoarece poate influenţa semnificativ absorbţia şi utilizarea sa. Suplimentul alimentar MagneZi B6 fabricat de CaliVita International conţine magneziu legat organic, sub formă de citrat, una dintre formele cele mai uşor de utilizat de către organism.

În suplimentele alimentare, cel mai des, alături de magneziu se găseşte şi vitamina B6, deoarece facilitează absorbţia magneziului, acţionând sinergic cu acesta. În plus, vitamina B6 are, de asemenea, rol în metabolismul proteinelor, glucidelor şi lipidelor şi în funcţionarea normală a sistemului nervos şi muscular.

Zincul este un alt element important pentru menţinerea sănătăţii, o deficienţă chiar nesemnificativă a acestuia putând crea numeroase probleme. Este necesar pentru activarea a numeroase enzime, pentru diviziunea celulară, dezvoltarea ţesuturilor conjunctive, funcţionarea adecvată a sistemului imunitar, mineralizarea oaselor, funcţionarea corectă a glandei tiroide, iar prin proprietăţile sale antioxidante combate procesele oxidative din organism.

Suplimentul alimentar MagneZi B6 se adresează persoanelor care depun efort fizic intens, de ex. sportivilor sau celor care desfăşoară munci fizice grele, persoanelor care depun un efort mental intens, precum şi celor care doresc să aibă mai multă energie în zilele epuizante.

 
 

Mod de administrare: se consuma o tableta pe zi, sau conform indicaţiilor medicului dumneavoastră.

 
 
 


Shark Aid 90 tablete

Shark Aid 90 tablete

Pret: 144.04 RON
 
 
Cupa XXL

Cupa XXL

Pret: 6.00 RON
 
 
Capsule din Ginkgo Biloba

Capsule din Ginkgo Biloba

Pret: 11.00 RON
Detalii
 
 
 
Xplode 1400g

Xplode 1400g

Pret: 94.00 RON
 
 
GYMNEMA SYLVESTRE

GYMNEMA SYLVESTRE

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.