Pro Selenium 50 mcg 60 tablete

Pro Selenium 50 mcg 60 tablete
Pret: 37.11 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: FL0044
Descriere:

Efectele benefice ale seleniului sunt deja binecunoscute. Rezultatele unor cercetări efectuate în ţări dezvoltate au demonstrat că seleniul face parte din substanţele antioxidante cu un rol deosebit de important în menţinerea sănătăţii.

Seleniul împiedică sau cel puţin încetineşte îmbătrânirea ţesuturilor. Neutralizează efectul unor substanţe cancerigene, protejând astfel organismul de bolile maligne. Este foarte util pentru menţinerea funcţiei de secreţie a pancreasului şi pentru menţinerea elasticităţii ţesuturilor.

Utilizarea seleniului se recomandă femeilor în perioada de menopauză, deoarece ameliorează bufeurile (valurile de căldură) şi starea de indispoziţie generală. Bărbaţii au nevoie de seleniu în cantităţi mai mari, deoarece acesta se concentrează în mare măsură în testicule şi canalele seminale, în timpul ejaculării pierzându-se cantităţi considerabile de seleniu. Seleniul contribuie la prevenirea şi tratamentul mătreţii. Are efect sinergic cu vitamina E, potenţându-se reciproc, iar administrarea lor simultană are o eficienţă mult mai mare, contribuind la menţinerea funcţionalităţii inimii şi a sistemului imunitar.
Solul Noii Zeelande este sărac în seleniu şi de aceea populaţia din zonă suferă de insuficienţă cardiacă şi musculară. Nevoile de seleniu ale acestei populaţii se compensează prin importul de grâu din Australia. Tot lipsa de seleniu provoacă şi frecvente miocardiopatii, care au o incidenţă crescută în regiunea Keshan din China, de unde provine şi denumirea de boală Keshan.

Sursele naturale de seleniu sunt: germenii de grâu, tărâţele, ceapa, roşiile, fructele de broccoli şi peştele ton. Aportul deficitar de seleniu duce la scăderea rezistenţei organismului faţă de boli.

Atenţie! Depăşirea dozei maxime se admite numai la recomandarea medicului şi sub controlul acestuia, fiindcă supradozarea poate determina efecte secundare neplăcute.

 

 

 

 
 

PRO SELENIUM
Supliment alimentar cu seleniu

60 tablete = 19 g

O tabletă conţine :
Seleniu 50 mcg (din seleniu metionină şi selenat de sodiu)

Alte ingrediente: drojdie de bere, emulsificator-celuloză; stabilizatori-acid stearic, stearat de magneziu...............q.s.
Variaţia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, pentru adulţi, 1 tabletă pe zi sau conform recomandărilor.

Notificare Seria AB / Nr. 00021 / 07.02.2007
Revizuit la: 26.03.2007
 

  

 
 
 


ENERGIZANT MEDICER

ENERGIZANT MEDICER

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
Tribulus Maximus Elite

Tribulus Maximus Elite

Pret: 79.00 RON
 
 
Cholestone 90 tablete

Cholestone 90 tablete

Pret: 83.39 RON
 
 
Whey Line Pro Mass

Whey Line Pro Mass

Pret: 47.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.