STOP MIGREN-EXTRACT DIN IARBA FETEI

STOP MIGREN-EXTRACT DIN IARBA FETEI
Pret: 17.00 RON
 
Furnizor: MERCO/HERBAVIT
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

Capsule cu extract din tanacetum parthenium (iarba fetei) Acest extract se administreaza in prevenirea si combaterea migrenelor. A se utiliza limitat si cu prudenta in timpul sarcinii.
Mod de administrare: 1 capsula pe zi, intre mese 

 
 
 
 
 


100% Beef Protein 2200g

100% Beef Protein 2200g

Pret: 176.00 RON
 
 
NO X Pro

NO X Pro

Pret: 45.00 RON
 
 
Milk&Egg

Milk&Egg

Pret: 80.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.