Ac-zymes 100 capsule

Ac-zymes 100 capsule
Pret: 82.06 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: FL0064
Descriere:

Cu aproximativ 70 de ani în urmă, savantul Eli Metchnikoff, distins cu Premiul Nobel, a descoperit că, în anumite zone din sudul Europei, oamenii trăiesc cu mult mai mult decât în altele. Cercetările sale au dus la concluzia că laptele acru, la prepararea căruia contribuie şi o anumită bacterie, ocupă un loc foarte important în alimentaţia acestor oameni. Această bacterie era prezentă în permanenţă în tubul digestiv al localnicilor, deoarece consumul de lapte acru se făcea în mod regulat.

Metchnikoff a denumit această bacterie Lactobacillus Bulgaricus. Cercetările ulterioare au dovedit că există o bacterie mai importantă decât aceasta, numită Lactobacillus Acidophilus sau, mai pe scurt, Acidophilus, care reuşeşte să reziste în intestin 10 zile sau chiar mai mult. Acest lucru este foarte important, deoarece majoritatea bacteriilor utile dispar din intestin în mai puţin de cinci zile, dacă nu li se asigură în mod continuu acid lactic sau galactoză.
Acidophilus are meritul de a crea un mediu necorespunzător diferiţilor agenţi patogeni, cum ar fi micrococi, clostridii, colibacili şi fungi. Un alt avantaj pe care îl oferă este şi faptul că ajută la sintetizarea în interiorul tubului digestiv a colicinei, un antibiotic slab dar care preîntâmpină în numeroase rânduri necesitatea tratamentului cu antibiotice.

Acidophilus reduce nivelul colesterolului, contribuie la asimilarea lactoalbuminelor, aminoacizilor, grăsimilor şi a lactozei. Are rol şi în sinteza vitaminelor B, atât de importante pentru organism.

Antibioticele administrate pe cale orală distrug flora intestinală utilă şi provoacă înmulţirea fungilor Candida albicans, generând diaree, constipaţie sau alte dereglări ale digestiei. Micozele provocate de aceşti fungi pot apare la nivelul cavităţii bucale, degetelor mâinilor şi picioarelor şi al vaginului. În urma tratamentelor îndelungate cu antibiotice, micozele, apărute ca efect secundar, au devenit o boală foarte frecventă. Studii statistice au arătat că majoritatea locuitorilor oraşelor şi 60-80 % din elevii de şcoală medie suferă de dermatomicoze. Aceste boli sunt tratabile în decurs de numai câteva săptămâni cu o doză mare de Acidophilus.

Prin utilizarea acestui preparat dispare mirosul neplăcut al gurii provocat de anumite procese biologice desfăşurate în intestin. De asemenea, ajută şi la tratarea acneei şi a altor boli dermatologice. Utilizarea sistematică a acestui produs asigură un efect depurativ (curăţarea intestinelor).

Ştiinţa din zilele noastre nu cunoaşte nici un tip de Acidophilus dăunător omului. Consumul acestui produs este recomandat pentru reechilibrarea florei intestinale după tratament antibiotic, acnee şi unele boli dermatologice (previne eczemele şi psoriazisul), herpes, tulburări digestive (constipaţie, unele complicaţii ale patologiei biliare, gastrite, indigestii), halenă (mirosul neplăcut al gurii), hipercolesterolemie şi carenţa de vitamine din grupul B.

Atenţie! În cazul diareei, administrarea preparatului timp de 5-6 zile este de ajuns pentru restabilirea florei intestinale. În cazul micozelor profunde (infecţii dermatologice sau ginecologice) alături şi după tratamentul local, Acidophilus se poate administra luni de zile în doze de întreţinere (1-2 capsule zilnic). La tratamentul micozelor pot contribui usturoiul şi aminoacidul numit arginină.

 
 

AC-ZymesAcidophilus with Psyllium
Supliment alimentar probiotic cu extract vegetal

100 capsule = 68 g

O capsulă conţine:
Lactobacillus acidophilus activi 2 miliarde
Mucilagiu din seminţe de Plantago ovata 100 mg

 

Alte ingrediente: gelifiant-gelatină q.s.
Variaţia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 capsulă zilnic sau conform recomandărilor.

Notificare Seria AB / Nr. 00026 / 07.02.2007


 

 
 
 


KITCHEN CLEANER (946 ml)
 
Fitness Bar

Fitness Bar

Pret: 3.00 RON
 
 
Pro Whey

Pro Whey

Pret: 64.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.