Acidophilus 100 capsule

Acidophilus 100 capsule
Pret: 103.21 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: FL0027
Descriere:

Lactobacillus acidophilus este o bacterie lactică extrem de rezistentă şi benefică pentru menţinerea sănătăţii sistemului gastrointestinal, înlocuind bacteriile probiotice care se pierd zilnic şi participând la activitatea sistemului imunitar. Vă ajută să protejaţi flora bacteriană normală a tractului digestiv, astfel încât să puteţi sprijini în mod eficient funcţionarea sănătoasă a sistemului digestiv. Produsul nostru, Acidophilus, conţine în plus şi seminţe de psyllium. Aceste fibre fermentează în intestinul gros, ceea ce contribuie la funcţionarea bacteriilor benefice care populează acest tract al sistemului digestiv.

 

Bacteriile probiotice, precum Lactobacillus acidophilus, conţinute de produsele Ac-Zymes şi Acidophilus ajută sistemul imunitar în realizarea protecţiei împotriva agenţilor patogeni, pot scurta durata infecţiilor şi a simptomelor neplăcute ce le însoţesc, pot reduce riscul de apariţie a unor afecţiuni alergice şi, mai mult decât atât, pot fi foarte eficiente în tratarea unui nivel ridicat al colesterolului.

 

„Moartea trăieşte în intestine” – această afirmaţie atribuită lui Hipocrate spune multe despre cât ştia medicina despre corpul uman încă de acum 2000 ani. Chiar și în prezent, importanţa rolului pe care intestinele îl joacă în menţinerea sănătăţii organismului este susţinută în mod constant de noi și noi studii.

 

Intestinele, datorită alimentelor pe care le ingerăm, sunt aproape în contact direct cu lumea exterioară şi de aceea necesită o protecţie specială. Dacă ţesuturile sunt sănătoase, acestea absorb vitamine, apă şi nutrienţi şi nu permit substanţelor nocive să pătrundă în fluxul sanguin.

Echilibrul florei intestinale este sensibil la stimulii ce vin din exterior şi poate fi perturbat foarte uşor de influenţe negative, cum ar fi administrarea de medicamente, fumatul, consumul de alcool, stresul, consumul alimentelor pline de aditivi etc.

 


Atenţie! În cazul diareei, administrarea preparatului timp de 5-6 zile este de ajuns pentru restabilirea florei intestinale. În cazul micozelor profunde (infecţii dermatologice sau ginecologice) alături şi după tratamentul local, Acidophilus se poate administra luni de zile în doze de întreţinere (1-2 capsule zilnic). La tratamentul micozelor pot contribui usturoiul şi aminoacidul numit arginină. Supliment alimentar probiotic
 

 

 
 

Acidophilus
100 capsule = 33 g

O capsulă conţine:
Lactobacillus  acidophilus activi 2 miliarde

Alte ingrediente: făină de orez; gelifiant-gelatină; stabilizator-stearat de magneziu..............q.s.
Variaţia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 capsulă zilnic sau conform indicaţiilor medicului.

Notificare Nr. 690/07.04.2006

 
 
 


Whey Protein 4 Kg

Whey Protein 4 Kg

Pret: 257.00 RON
 
 
Liver Aid 100 tablete

Liver Aid 100 tablete

Pret: 186.47 RON
 
 
NO X Pro

NO X Pro

Pret: 45.00 RON
 
 
Dextroza

Dextroza

Pret: 19.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.