Digestive Enzymes, 100 tablete

Digestive Enzymes, 100 tablete
Pret: 96.56 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0127
Descriere:

Se ştie că, deseori, la originea unor probleme de sănătate se află o disfuncţie a sistemului digestiv. Dacă în trecut problemele digestive erau practic necunoscute, în zilele noastre frecvenţa lor este tot mai mare. Un rol esenţial în procesul de digestie îl au enzimele digestive, care optimizează transformarea alimentelor pentru o mai bună asimilare. Fiecare enzimă are un rol bine definit. De exemplu, proteaza digeră proteinele, amilazele descompun carbohidraţii, lipazele grăsimile şi lactazele produsele lactate. Unii autori consideră că ne naştem cu o anumită cantitate de enzime şi că murim atunci când această rezervă se epuizează. Cert este că activitatea enzimatică este influenţată de numeroşi factori: paraziţi, tabagismul, cofeina, consumul de medicamente, alimentaţia neadecvată, un dezechilibru acido-bazic, absenţa acidului clorhidric în stomac, etc. Se ştie, de asemenea, că pe măsură ce îmbătrâneşte, organismul nostru secretă din ce în ce mai puţine enzime. Activitatea enzimatică poate fi redusă şi de stres sau de epuizare. Simptomele majore care indică o insuficienţă enzimatică sunt: arsuri de stomac, indigestie, senzaţia de greutate în stomac, balonarea, gazele, oboseala după odihnă, diareea, intoleranţa la alimente, pierdere a apetitului etc. O deficienţă prelungită a enzimelor digestive poate duce la inflamaţii cronice, halitoză, obezitate, migrene ş.a. Cercetările au demonstrat efectul pozitiv al consumării unor enzime digestive care pot îmbunătăţi digestia şi elimina toxinele.

Digestive Enzymes este un supliment alimentar care conţine o gamă largă de enzime naturale. În primul rând, spectrul larg de acţiune se datorează amestecului de enzime format din pancreatină, pepsină, papaină, protează şi bromelaină care, împreună, descompun proteinele (din carne) în aminoacizi. Descompunerea carbohidraţilor este realizată de enzima diastază (numită şi amilază).

Betaina HCl din compoziţia Digestive Enzymes este o substanţă chimică naturală ce se poate găsi în stomac şi participă la digestia grăsimilor şi proteinelor. Este necesară pentru absorbţia adecvată a proteinelor, calciului, vitaminei B12 şi fierului.

Turmericul este o plantă din familia Ginger care în ultimii ani a suscitat interesul cercetătorilor. Este utilizat ca un colorant alimentar. Principala substanţă activă din compoziţie este curcumina. Numeroase studii asupra curcuminei au demonstrat proprietăţile pozitive ale acesteia asupra organismului. Acţionează benefic în afecţiunile digestive şi stimulează secreţia biliară.

Chimenul este o plantă aromatizantă folosită încă din antichitate ca remediu pentru problemele digestive. Primele utilizări pot fi atribuite părintelui medicinei, Hipocrat. Chimenul conţine uleiuri esenţiale care cresc pofta de mâncare şi stimulează secreţia enzimelor digestive, îmbunătăţind digestia şi absorbţia. Principala substanţă activă din seminţele de chimen, terpenoidul numit anetol, inhibă spasmele tractului digestiv. Este benefic în indigestii, constipaţie, dureri abdominale şi ajută la eliminarea toxinelor din organism. Are, de asemenea, proprietăţi diuretice, antimicrobiene şi analgezice.
Bromelaina este denumirea pentru un grup de enzime puternice care descompun proteinele şi se găseşte în ananas. Bromelaina a fost descoperită în anul 1957 şi de atunci a fost intens studiată. Îmbunătăţeşte acţiunea unor enzime digestive cum ar fi tripsina sau pepsina.

Digestive Enzymes este un produs benefic nu numai în tulburările digestive, dar protejează în general sănătatea. În absenţa enzimelor, numite şi biocatalizatori, scade rezistenţa sistemului imunitar, ne îmbolnăvim mai uşor, ne vindecăm mai greu şi sunt accelerate procesele de îmbătrânire.

 

 

 
 

Digestive Enzymes
Supliment alimentar cu enzime, extracte de plante

100 tablete = 61,3 g

O tabletă conţine:
Pancreatină 75 mg
Pepsină 17,5 mg
Betaină HCl 10 mg
Diastază 10 mg
Papaină 5 mg
Acid glutamic 25 mg
Turmeric 37,5 mg
Seminţe de chimen 75 mg
Bromelaină 12,5 mg
Protează 7,5 mg
Calorii 0,0 kJ
Carbohidraţi 0,0 g
Grăsimi 0,0 g
Proteine 0,0 g

 

 

Alte ingrediente: stabilizator-fosfat dicalcic; emulsificator-celuloză microcristalină; agent de încărcare-croscarmeloză sodică; amidon pregelatinizat, antiaglomerant-dioxid de siliciu coloidal; agenţi de întărire-acid stearic, stearat de magneziu; glazură farmaceutică..................q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, de 2×1 tabletă în timpul meselor zilnice, sau după recomandări.

 

 
 
 


Beta Caroten

Beta Caroten

Pret: 15.00 RON
Detalii
 
 
 
Meal Time, 100 tablete

Meal Time, 100 tablete

Pret: 34.58 RON
 
 
MagneZi B6

MagneZi B6

Pret: 71.29 RON
 
 
PICATURI OCHI AFOMILL REVIGORANT
 
Shilajeet

Shilajeet

Pret: 24.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.