Probio Balance

Probio Balance
Pret: 101.75 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0148
Descriere:

Flora intestinală este compusă din diferite specii de bacterii care colonizează mucoasa intestinelor şi care trăiesc în simbioză cu organismul-gazdă. Masa totală a acestor bacterii poate depăşi chiar 1,5 kg. Bacteriile îndeplinesc mai multe roluri: menţin echilibrul funcţiilor intestinale, ajută la absorbţia şi utilizarea anumitor nutrienţi, sprijină peristaltismul, ajută la sintetizarea unor vitamine. Se consideră că aproximativ 80% din sistemul imunitar se găseşte la nivelul colonului, astfel că buna funcţionare a acestuia este foarte importantă.


În general, numărul bacteriilor intestinale benefice este mai mare decât al celor dăunătoare, dar această situaţie se poate modifica foarte uşor, caz în care bacteriile patogene se pot multiplica rapid, în detrimentul celor benefice. Printre factorii care pot perturba echilibrul florei intestinale se numără: tratamentul cu antibiotice, în urma căruia sunt distruşi nu numai bacteriile patogene, ci şi bacteriile benefice; fumatul; stresul; consumul excesiv de alimente prea condimentate sau prea grase; consumul excesiv de alcool; contactul cu culturile de bacterii străine (în timpul concediilor în străinătate); stări diareice. În aceste situaţii, pentru a restabili echilibrul intestinal, este indicat aportul de bacterii probiotice şi prebiotice.
 

Probioticele sunt microorganisme benefice care supravieţuiesc efectelor distructive ale acidului gastric, bilei şi enzimelor digestive, reuşind să ajungă şi să se multiplice în colon. Ele blochează înmulţirea bacteriilor patogene, ajutând la menţinerea florei intestinale normale. Prebioticele nu sunt bacterii, ci carbohidraţi complecşi care constituie hrana exclusivă a probioticelor. Produsele care conţin atât probiotice, cât şi prebiotice, se numesc simbiotice. ProbioBalance de CaliVita este un produs simbiotic care conţine trei specii de probiotice, ajungând la un număr de 4 miliarde de germeni, prezenţi în mod natural şi în organismul uman. Aceste probiotice sunt Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum şi Lactobacillus rhamnosus. Probabil că cel mai cunoscut este Lactobacillus acidophilus, care contribuie la reducerea nivelului de bacterii patogene în intestinul subţire şi, de asemenea, produce lactaza, o enzimă deosebit de importantă pentru digestia laptelui. Lactobacillus acidophilus este, de asemenea, implicat în producerea vitaminelor B în timpul procesului de digestie. La fel, Bifidobacterium longum blochează creşterea bacteriilor nocive şi fortifică sistemul imunitar. Aceleaşi acţiuni le exercită şi Lactobacillus rhamnosus, care este deseori utilizat ca şi conservant natural în iaurturi. Prebioticele sunt asigurate de existenţa fructo-oligozaharidelor din compoziţia produsului.
 

Suplimentul alimentar ProbioBalance de CaliVita contribuie la menţinerea unei flore intestinale echilibrate. Datorită gustului plăcut, poate fi administrat şi copiilor.
 

 
 

ProbioBalance
Supliment alimentar probiotic 60 tablete masticabile = 69,7 g

O tableta contine:

Culturi probiotice: 4 miliarde UFC Lactobacillus acidophilus............................335,00 mg
Bifidobacterium longum................................17,87 mg
Lactobacillus rhamnosus................................6,70 mg
Fructo-oligozaharide (FOS)...............................25,00 mg

Alte ingrediente: agent de afânare -maltodextrina; ulei vegetal hidrogenat;  aroma naturala de cirese; agenti de întarire -stearat de magneziu;  antiaglomerant  -dioxid de siliciu; colorant natural extras din sfecla rosie; îndulcitor -sucraloza...............................q.s.
Variatia ingredientelor..................... +/- 5%
 

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1-2 tablete pe zi sau conform recomandarilor medicului dumneavoastra. 

 
 
 


ImmunAid, 180 capsule

ImmunAid, 180 capsule

Pret: 154.68 RON
 
 
CoQ-10 100mg

CoQ-10 100mg

Pret: 39.00 RON
 
 
Gfx-8

Gfx-8

Pret: 87.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.