ALOE VERA

ALOE VERA
Pret: 35.00 RON
 
Furnizor: Medicer
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

-Se foloseste oral, pentru stimularea imunitatii;
-Se utilizeaza ca produs cosmetic si de masaj pentru efectele sale: patrunde în piele de 4 ori mai repede decât apa; mentine pâna la de 10 ori mai multa hidratare decât alte lotiuni sau creme; înlesneste patrunderea altor substante biologic active în straturile profunde ale pielii; protector al pielii împotriva razelor ultraviolete; stimuleaza cicatrizarea. 

 
 
 
 
 


Cupa XXL

Cupa XXL

Pret: 6.00 RON
 
 
Detox Pro

Detox Pro

Pret: 58.00 RON
 
 
Amino 12500 20 fiole

Amino 12500 20 fiole

Pret: 73.00 RON
 
 
Burn Fx

Burn Fx

Pret: 30.00 RON
 
 
Crema Magnaphall

Crema Magnaphall

Pret: 115.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.