Bee Power 50 capsule

Bee Power 50 capsule
Pret: 48.94 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: FL0042
Descriere:

Lăptişorul de matcă este o substanţă produsă de glandele salivare ale albinelor şi este destinată hrănirii reginei. Datorită bogăţiei lăptişorului în vitamine, proteine şi aminoacizi, regina supravieţuieşte peste 5 ani, pe când albinele lucrătoare au o durată de viaţă de doar 2-4 luni. Tot acest aliment îi dă posibilitatea reginei să depună 2000-3000 de ouă, în decurs de numai 24 ore, în perioada de înmulţire. De remarcat este şi faptul că greutatea unui ou este aproape egală cu cea a reginei.

Lăptişorul de matcă conţine toate vitaminele complexului B, dintre care vitamina B5 (acidul pantotenic) şi vitamina B6 se găsesc într-o concentraţie deosebit de mare. Totodată, lăptişorul este singura sursă naturală de acetilcolină (hormon şi neurotransmiţător).

Mai conţine şi vitaminele A, C, D şi E, precum şi minerale, enzime, 18 tipuri de aminoacizi, diverse bacterii saprofite şi substanţe antivirale. Are un efect curativ valoros în astm bronşic, boli hepatice, fracturi şi boli dermatologice. Contribuie în mare măsură la stimularea sistemului imunitar.

Cercetările au demonstrat că lăptişorul de matcă regenerează organismul, creşte vigoarea şi menţine integritatea morfofuncţională a sistemului osteo-articular. Poate fi consumat de oricine, indiferent de vârstă şi sex. Nu este întâmplător faptul că lăptişorul de matcă este cunoscut şi apreciat de mulţi ani, constituind un preparat ideal pentru adepţii alimentaţiei naturiste. În ţările cu vorbitori de limbă engleză se numeşte Royal Jelly.

Atenţie! Având în vedere că lăptişorul de matcă este produs din diferite polenuri, miere, şi secreţia glandelor salivare ale albinelor, acesta poate fi alergizant pentru unele persoane; de aceea, la apariţia reacţiilor adverse se va sista consumul. Administrarea concomitentă cu mierea de albine îi potenţează acţiunea. A se păstra în locuri răcoroase, deoarece se descompune uşor la căldură.

 

 
 

Bee Power
Supliment alimentar cu lăptişor de matcă

50 capsule = 29 g

O capsulă conţine:
Concentrat de lăptişor de matcă (echivalent cu 150 mg lăptişor de matcă) 50 mg
Calorii 5,0 kJ
Carbohidraţi < 1,0 g
Grăsimi < 1,0 g
Proteine < 1,0 g

 

Atenţie !
Lăptişorul de matcă este produs din polen, miere şi secreţiile faringiene ale albinelor lucrătoare şi nu este recomandat persoanelor care suferă de alergii la polen şi produse apicole. Dacă în timpul administrării produsului, apar reacţii alergice, tratamentul trebuie întrerupt de îndată. A se păstra în locuri răcoroase. Expunerea la surse de căldură poate provoca descompunerea capsulelor.

Alte ingrediente: emulsificaficator-celuloză microcristalină; gelifiant-gelatină; agenţi de întărire-acid stearic, stearat de magneziu..................q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 capsulă zilnic sau în funcţie de recomandări.
 

  

 
 
 


qProtect 90 tablete

qProtect 90 tablete

Pret: 47.75 RON
 
 
Meal Time, 100 tablete

Meal Time, 100 tablete

Pret: 34.58 RON
 
 
ZEOLIT BETA

ZEOLIT BETA

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
Carnitin Pro Liquid 500ml
 
Green Care 240 tablete

Green Care 240 tablete

Pret: 86.05 RON
 
 
Ultimate V

Ultimate V

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.