CEAI NOAPTE BUNA

CEAI NOAPTE BUNA
Pret: 4.00 RON
 
Furnizor: Fares
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

Favorizează instalarea unui somn natural.
Ajută la menţinerea calmului în condiţii de stres.

Ingrediente: Sunătoare (Hyperici herba), roiniţă (Melissae herba), rădăcină de valeriană (Valerianae radix), conuri de hamei (Strobuli lupuli), sulfină (Meliloti herba), maghiran (Majoranae herba), flori de tei (Tiliae flos), pasiflora (Passiflorae herba), flori de lavandă (Lavandulae flos).

Efect :
Acest ceai are acţiune sedativă, relaxantă şi calmantă prin compoziţia complexă a plantelor din formula sa. Sunătoarea conţine ulei volatil cu efect calmant şi hipericină cu efect antidepresiv. Ea asigură o bună calitate a somnului menţionând un tonus ridicat peste zi. Roiniţa, rădăcina de valeriană, conurile de hamei şi passiflora au acţiune sedativă a sistemului nervos central, combat agitaţia şi induc un somn odihnitor. Acestora li se adaugă acţiunea liniştitoare şi calmantă a uleiurilor volatile din tei, maghiran şi lavandă.

Recomandări: Insomnii, nervozitate, stări depresive, distonii neuro-vegetative, migrene.

Contraindicaţii: La dozele recomandate nu se cunosc contraindicatii.
Nu se indică administrarea copiilor sub 14 ani, persoanelor hipotensive.

Sarcină şi alăptare: Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.

Efecte secundare şi interacţiuni: La dozele recomandate nu se cunosc.

Preparare: Peste 1 lingură amestec de plante se toarnă 200ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.

Întrebuinţare: Se bea o cană cu ceai la nevoie, seara.
Prezentare: Cutie a 50 grame

 
 
 
 
 


Cholestone 90 tablete

Cholestone 90 tablete

Pret: 83.39 RON
 
 
Oftalmic

Oftalmic

Pret: 16.00 RON
Detalii
 
 
 
Pediakid Transit Doux 125ml
 
L-Carnitine 1000mg

L-Carnitine 1000mg

Pret: 65.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.