CLORAMINA T

CLORAMINA T
Pret: 20.00 RON
 
Furnizor: Meduman
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

DCI: Tosylchloramide sodium
Forma de prezentare: Comprimate
Ambalaj de comercializare: Cutie cu un flacon a 100 comprimate.
Concentratia: 500 mg/ cpr cloramina T
Indicatii: Cloramina T este un dezinfectant cu actiune bactericida de baza utilizat pentru dezinfectia suprafetelor tari (pereti, pavimente) din gresie, faianta, ciment, lemn, plastic din spatii private si a grupurilor sanitare.
Folosit pentru dezinfectia suprafetelor si a grupurilor sanitare. 

 
 
 
 
 


AcaiBerry Extra Strength
 
Amino BCAA

Amino BCAA

Pret: 46.00 RON
 
 
Arginine Plus 100 tablete
 
Iron Plus 100 tablete

Iron Plus 100 tablete

Pret: 48.28 RON
 
 
PSYLLIUM LAX

PSYLLIUM LAX

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.