COENZIMA Q10 + LECITINA

COENZIMA Q10 + LECITINA
Pret: 35.00 RON
 
Furnizor: Medicer
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

Angina pectorala
Cine are simptom de boala cardiaca, simte ca si cum o gheara îi strânge inima sau are senzatie de greutate în piept. Angina este cauzata aproape întotdeauna de o lipsa de oxigen în muschiul inimii, deoarece arterele sunt partial blocate de placile de aterom - o acumulare legata de colesterolul crescut - inima dumneavoastra nu are un flux sangvin suficient pentru a asigura oxigen muschiului cardiac. Angina mai poate fi determinata si de spasmul arterelor coronare. Câteva studii au demonstrat eficienta coenzimei Q10 în aceasta afectiune. Medicamentele obisnuite sunt utile în tratarea episoadelor acute de angina pectorala, dar CoQ10 este suplimentul preferat pentru prevenirea viitoarelor crize. S-au obþinut rezultate remarcabile la pacienti care aveau un istoric de anginã. Uneori se recomandã coenzima Q10 singura, dar poate fi si în combinatie cu magneziu, extract de fructe de paducel si extract de cactus.

Aritmie
Persoanele care au aceasta boala spun ca au senzatia ca inima lor omite a mai batea. Coenzima Q10 are efect stabilizator asupra conductivitatii electrice a inimii, astfel ea previne aparitia aritmiei. Studiile au aratat ca ea este eficienta în aproape 25% din cazurile în care persoanele aveau un anumit tip de aritmie cardiaca, legata de contractia ventriculara prematura. În cazurile de aritmie mai sunt indicate suplimente cu magneziu, Lcarnitina si potasiu.

Ateroscleroza
Când colesterolul si alte substante grase sufera un proces de oxidare la nivelul arterelor, ele încep sa agreseze peretii vaselor de sânge. Ca rezultat, se formeaza placa de aterom, caci sistemul imunitar reactioneaza la ceea ce se petrece în interiorul vaselor de sânge. Daca acest proces continua nestânjenit, poate duce la un blocaj numit în mod obisnuit "îngrosarea arterelor" sau ateroscleroza. Dar procesul poate fi încetinit sau oprit daca schimbati regimul alimentar si luati coenzima Q10 pentru a inhiba oxidarea colesterolului si a altor substante grase în corp.

Cancer
Cercetatorii au descoperit ca orice actiune întreprinsa pentru sustinerea sistemului imunitar poate fi de ajutor si în lupta împotriva cancerului. Se cunoaste faptul ca pentru un sistem imunitar sanatos avem nevoie de nutrienti cum este coenzima Q10. Pentru tratamentul cancerului, multi medici holisti recomandã CoQ10 în doze mari ( 300mg. si peste ) alaturi de alte metode de tratament. În documente sunt mentionate 5 cazuri de cancer la sân cu metastaze în care s-a constatat o disparitie completa a metastazelor dupa administrarea de coenzima Q10 în doze mari ( 390 mg ). Desigur , este nevoie sa se faca mai multe studii în legatura cu cancerul si coenzima Q10. Dar merita sa o folosesti cel putin ca terapie complementara în tratamentul cancerului.

Cardiomiopatie
Aceasta boala are ca rezultat scaderea fortþei de contractie a inimii. Cardiomiopatia poate fi cauzata de o varietate de factori, printre care infectiile virale, deficientele nutritionale, stare în care inima refuza sa mai pompeze sângele. Si dacã inima nu este stimulata sa porneascã din nou, insuficienta cardiaca congestiva poate fi fatala. Un studiu a urmarit 34 de persoane cu cardiomiopatie severa care au primit 100 mg. de coenzima Q10 zilnic. Dupa acest tratament, 82% dintre acestia au prezentat o ameliorare - asa cum au indicat testele cardiace. Rata de supravietuire dupa 2 ani era de 62%, comparativ cu un al doilea grup de persoane care primisera numai tratamentul conventional. În cazul acestuia din urma grup, rata de supravietuire a fost de numai 25%.

Insuficienta cardiaca congestiva
Daca aveti aceasta afectiune, inima dumneavoastrã nu îsi mai îndeplineste functia de pompa si întregul dumneavoastra sistem duce lipsa de sânge. Sintomele obisnuite ale acestei boli sunt reprezentate de senzatia de sufocare, oboseala si retenþia de lichide în plamâni si membrele inferioare. Medicul cardiolog Sinatra, autor al lucrarii Coenzime Q10 Phenomenom, a descoperit ca dozele mai mari de CoQ10 pot avea efecte benefice impresionante, salvatoare pentru persoanele care sufera de insuficienta cardiaca congestiva. Câteva studii sustin folosita coenzimei Q10 în tratamentul acestei afectiuni grave.

Diabet
S-a descoperit ca persoanele cu diabet, au un nivel scazut de coenzima Q10. Teoretic, ele necesita o cantitate mai mare din aceasta substanta naturala deoarece boala creste nevoia de antioxidanti. Se recomanda persoanelor cu diabet sa ia CoQ10 ca parte a regimului lor antioxidant.

Efectele negative ale medicamentelor
Unele medicamente scad rezervele de coenzima Q10 ale organismului. Adriamicina, un chimioterapic folosit în diferite tipuri de cancer, poate avea efecte negative ireversibile asupra inimii si poate determina insuficienta cardiaca congestiva. Coenzima Q10 actioneaza ca un antioxidant, protejând inima de efectele daunatoare ale acestui medicament. Un studiu efectuat pe copii bolnavi de cancer care primeau tratament cu Adriamicina a demonstrat efectul protector al coenzimei Q10, atunci când era administrata în doza de 200 mg pe zi. Beta blocantele sunt o alta clasa de medicamente care saracesc organismul în coenzima Q10. Aceste medicamente sunt folosite de obicei pentru afectiuni ca hipertensiunea arteriala si aritmia cardiaca. Interesant este faptul ca beta blocantele pot duce la insuficienta cardiaca congestiva, desi nu se cunoaste daca aceasta insuficienta cardiaca constituie efectul secundar al beta blocantelor sau este determinata de epuizarea rezervelor de CoQ10. Desi mai trebuie facute studii în acest sens, pare prudent sa luati un supliment cu coenzima q10 daca faceti un tratament cu un beta blocant. Milioane de nord americani iau medicamente pentru scaderea colesterolului si multe dintre acestea au au efecte secundare bine documentate. Coenzima Q10 este un supliment nutritiv foarte important în cazul în care, pentru scaderea colesterolul , luati hipolipemiante din clasa inhibitorilor de HMG CoA, cum sunt Mevacor sau Zacor. Aceste medicamente actioneaza prin inhibarea enzimei numite HMG CoA reducteaza, de care are nevoie ficatul pentru a sintetiza colesterolul. Aceeasi enzima este însa implicata si în fabricarea coenzimeiQ10. Daca luati doze mari din hipolipemiantele ce apartin acestei clase de medicamente, se recomanda în plus o doza de 100 - 200 mg de coenzima Q10. Se mai prescriu si alte hepatoprotectoare, cum ar fi fenotiazinele, scad nivelul de CoQ10. Unele boli de inima, cum ar fi aritmiile, insuficienta cardiaca congestiva si infarctul de miocard, au fost asociate cu folosirea lor. Suplimentele cu coenzima Q10 va ajuta sa va protejati împotriva efectelor toxice pe care aceste medicamente le au asupra inimii.

Infertilitatea masculina
S-a demonstrat faptul ca coenzima Q10 creste potentialul fertil al spermatozoizilor. Acest lucru se întâmpla deoarece ea aste o substanta energizanta, care literalmente ar putea ajuta spermatozoizii sa înoate mai rapid si mai puternic. De asemenea, probabil ca ea îi protejeaza împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi. Este logic sa încercati un supliment cu coenzima Q10 în cazul în care numarul de spermatozoizi este scazut sau daca motilitatea lor este redusa. Se mai recomanda suplimente cum ar fi : aminoacidul, arginina, vitaminele B 12, c E si L-carnitina.

Prolaps de valva mitrala
Prolapsul de valva mitrala înseamna ca una din valvele inimii nu se închide corespunzator când inima dumneavoastra se contracta si se relaxeaza. Coenzima Q10 poate fi utila în cazul acestei afectiuni.

Distrofie musculara
Aceasta se refera la un grup de boli genetice caracterizate prin slabiciune musculara progresiva. Multi dintre americani au auzit despre aceasta boala, din companiile de donatii prin telefon pe care Jerry Lewis le face anual la televiziune. Dr. Folkers a demonstrat în doua mici studii ca coenzima Q10 a crescut performantele fizice ale persoanelor suferinde de aceasta boala. El recomanda persoanelor cu distrofie musculara sa ia coenzima Q10 pe o perioada nedeterminata, deoarece s-a dovedit ca nu e periculoasa si îmbunatateete calitatea vietii acestora. Merita sa încercati un supliment cu coenzima Q10, la care sa mai adaugati si L-carnitina.

Parodontozã
Câteva studii au demonstrat ca coenzima Q10 îmbunataterte sanatatea gingiilor - o descoperire importantã, daca luam în considerare faptul ca peste 30 de milioane de americani au afectiuni gingivale. În teorie, coenzima Q10 îmbunatateste oxigenarea tesuturilor gingiei si are si un efect de stimularea sistemului imunitar. Astfel încât ea nu doar ajuta la vindecare a gingiilor , ci contribuie si la suprimarea bacteriilor care produc inflamatia si eroziunea la acest nivel. Cu siguranta merita sa încercati coenzima Q10, daca aveti sângerari cronice ale gingiilor din cauza gingivitei. Va recomand sa luati suplimentul câteva luni înainte de a merge la stomatologul dumneavoastra pentru a va face o evaluare a starii gingiilor. Acum, persoanele cu afectiuni ale gingiilor au la dispozitie si paste de dinti cu coenzima Q10.

Sanatatea pielii
Am observat ca au aparut pe piata creme continând coenzima Q10. Desi unele persoane au fost sceptice la început, exista cercetari care demonstreaza ca aceste creme ce contin antioxidanti cum sunt CoQ10 si vitamina C pot, într-adevar sa ajute la protectia pielii. Acest lucru se poate datora faptului ca ele contribuie la rehidratarea pielii, dându-i un aspect mai tânar. De asemenea, coenzima Q10 contribuie si la protejarea pielii împotriva radiatiilor ultraviolete solare. 

 
 
 
 
 


Liver Aid 100 tablete

Liver Aid 100 tablete

Pret: 186.47 RON
 
 
NUTRACOMPLEX

NUTRACOMPLEX

Pret: 50.00 RON
Detalii
 
 
 
Pro Whey 4kg

Pro Whey 4kg

Pret: 212.00 RON
 
 
Carnitin Pro Liquid 1000ml
 
CEAI NOAPTE BUNA

CEAI NOAPTE BUNA

Pret: 4.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.