DETOXIFORT

DETOXIFORT
Pret: 38.00 RON
 
Furnizor: Medica
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

Compozitie: Trifolium Pretense Extr.(Trifoi Rosu) Urticae Folium (Urzica), Aloe Vera, Chlorella, Taraxaci Folium (Papadie), Cardui Marianae Fructus (Armurariu), Sambuci Flores (Flori de Soc), Sennae Folium(Senna), Argila

Recomandare: Indicat in detoxifierea organismului, drenaj renal, drenaj biliar, accelerarea tranzitului intestinal; adjuvant in afectiuni hepatice.

Administrare: 1cps x 3/zi, inainte de mesele principale, in cure de 2 saptamani, de 3-4 ori pe an, insotit de o dieta specifica detoxifierii.
Prezentare:150

 
 
 
 
 


WPI 3,5kg

WPI 3,5kg

Pret: 305.00 RON
 
 
Ginkgo XC

Ginkgo XC

Pret: 72.75 RON
 
 
Oxy Max 60 ml

Oxy Max 60 ml

Pret: 225.68 RON
 
 
Arginine Fx

Arginine Fx

Pret: 38.00 RON
 
 
KING KONG

KING KONG

Pret: 130.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.